Ако фирмата, в която работите все още не е измислила дестинация, с която да ви зарадва за коледните празници – ето ви чудесна идея за бягство и отмора. И не си мислете, че има невъзможни неща, защото през 2016 година 45-годишният Чатри Ситиодтонг, собственик на школи по карате в Сингапур, харчи половин милион евро, за да заведе 100 от най-добрите си служители на мечтана почивка на Малдивите.


Ако първият абзац ви е накарал да се размечтаете и дори да се замислите къде точно сте завряли банския си, то вижте кадрите от острова, който има 24 плажа и 40 вили и апартаменти. Това означава, че почти всеки гост или група от гости ще има на разположение собствено море, пясък и слънце.


Lizard Island е най-северният курорт на Големия Бариерен риф в Австралия. Само на час със самолет е от град Кернс в северната част на континента. Но този час ще се превърне в любима част от почивката, защото ще можете да се насладите на рифа от високо.

И, разбира се, като всяко луксозно място на планетата, може да разчитате на денонощно обслужване, прясна храна, спа, тенис кортове, гмуркане, катерене.

И само за информация на шефа ви – удоволствието да се наеме целия остров за една вечер струва 58 хиляди долара.