Красивият и обаятелен Джордж е казвал много пъти, че никога няма да се ожени, но една жена успя да открадне сърцето му. Винаги сме си мислели, че ако това се случи някой ден, то дамата на сърцето му ще е невероятна и също толкова обаятелна като него. Е, Амал наистина е такава – никога не е разчитала на славата на мъжа си, със собствена кариера и изградено име в правните среди, блестящ адвокат и не на последно място – красива жена, която е далеч от холивудските стереотипи за блясък, но изящна посвоему.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата се срещат през 2013 година в къщата на Джордж на езерото Комо в Италия. Запознава ги техен общ приятел. Интересна подробност в началото на връзката им е, че агентът на Kлуни му се обажда и му казва, че има предчувствие, че той ще се ожени за тази жена.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Освен че това предчувствие се сбъдва, през юни 2017 година се раждат и плодовете на тяхната любов – близнаците Ела и Александър.

В списъка със звездни гаджета на Джордж присъстват наистина известни имена, но никога не сме виждали актьорът да се отнася с някоя жена с подобна страст и отдаденост, както към Амал. Вижте 14 снимки, които доказват твърдението ни - гледа я влюбено сякаш никой не ги гледа, целува я на публични места, държи я за ръка, прегръща я, придържа я, за да не падна...