Името Евгени Генчев е едно от най-често споменаваното в България през последните месеци. Кръстен е на своя дядо, с когото има дълбока връзка. Като най-известния ерген в България, той спечели сърцето на Валерия и двамата откриха любовта един в друг.

Стресът за двамата обаче започва след края на снимките, защото трябвало да се крият от всички.

„Не можехме да излезем дори на вечеря в ресторант“, споделя Евгени в "120 минути". 

„Музикант с инженерен ум“, това казват приятелите му за него, защото действията на Евгени винаги били планирани и добре обмислени. Статистическите записки върху лист хартия не липсват и в „Ергенът“. Той непрекъснато си водел статистика за това с коя жена и по какъв начин може да гради общо бъдеще. параметрите били години, какъв е процентът на това тя да се задържи в следващата си връзка, и др.

Признава, че е имало дни, в които се е събуждал рано, заставал е на балкона и е обмислял дълго време кого да избере. 

"И Елена, и Валерия притежаваха тези качества, които търся в половинката до мен. В този момент просто трябва да се оставиш на вътрешното усещане. В крайна сметка това надделя!"

„Това беше една изкуствено създадена среда, в която трябва да направя правилния избор“, сподели Евгени.

ЗАЕДНО ЛИ СА ВАЛЕРИЯ И ЕВГЕНИ И В ЖИВОТА?

Зрителите на предаването забелязаха по-различното отношение на майка му към Валерия, когато двете се срещнаха в имението.

„Вероятно заради майчиния инстинкт беше усетила, че моят избор е Валерия, и ревнуваше“, откровен е Евгени.

След финала Валерия и Светла се опознават, разбират се и се харесват.

Надява се, че сега ще може да надгражда връзката си, на която са поставени основите в предаването. 

„Валерия не се промени след предаването. Не си предаде принципите“, допълва той. Признава обаче, че майка ми и баща ми се надяват на внучета. 

Какъв абитуриент е бил Евгени, как са повлияли родителите в детството му, кой го запалва по пианото и коя е баба Савка - гледайте във видеото.