Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите два епизода на „Ергенът“ тази и утре вечер (20 и 21 март) от 20:00 ч. по bTV.

В надпреварата за сърцето на Алек Младенов продължават 18 дами, но и тази седмица за няколко от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

Снимка: bTV Media Group

Още тази вечер (20 март) своята покана за индивидуална среща ще получи дама, за която усамотението с Алек ще дойде като „гръм от ясно небе“.

Най-желаният ерген на България ще отведе избраницата си на вълнуваща разходка из тесните улички на Стария Родос, а любовното им уединение ще бъде изпълнено с предизвикателства. Алек е подготвил и специална изненада за дамата, срещайки я с най-близките ѝ хора, което ще я трогне до сълзи.

Снимка: bTV Media Group

Докато Алек се губи с избраницата си в романтичния лабиринт, наречен Родос, останалите момичета в имението ще се гмурнат в една древна и също толкова забележителна гръцка традиция.

Снимка: bTV Media Group

С отскок и грациозна стъпка, те ще открият вечерния коктейл със специална изненада за „ергена“ – фееричен танцов спектакъл.

Целите епизоди на "Ергенът" можете да гледате на btvplus.bg.

Снимка: bTV Media Group

За целта участничките ще трябва да усвоят тънкостите на античния гръцки танц и на доброто старо сиртаки. А най-страстната танцьорка, която успее да открадне сърцето на Алек от сцената, ще получи скъпоценна тиара от бяло злато и диаманти, достойна като за истинска богиня.

Снимка: bTV Media Group

Вечерният коктейл ще бъде разтърсен от неочакваното разкритие на Виктория, че извън стените на имението Габриела има сериозна връзка с футболист, когото тя познава. Как ще отвърне на удара състезателката по плуване и каква ще бъде реакцията на Алек, когато научи за отправените от страна на целия противников лагер обвинения, че сестрата на Памела не е в предаването, за да търси любовта, предстои да разберем… Вечерта ще завърши с инфарктна Церемония на Розата, по време на която Алек ще бъде изправен пред поредния тежък избор с коя от дамите да се раздели завинаги.

Снимка: bTV Media Group

В четвъртък вечер (21 март) от 20:00 ч. по bTV е време за нова групова среща, на която Алек ще очаква цели 12 дами на един от най-красивите гръцки плажове. Въодушевлението на момичетата обаче бързо ще притихне, след като разберат, че екзотичното място всъщност е „минирано“, а тяхната задача ще е да обезвредят заложените в пясъка „бомби“.

Снимка: bTV Media Group

Решението на една от дамите да саботира играта и откритият физически сблъсък между две от най-изявените претендентки ще нажежат „страстите“ до краен предел, а това неминуемо ще доведе до непредсказуеми последствия… В края на вечерта зрителите на bTV ще станат свидетели на най-разтърсващата до момента Церемония на Розата, след която нищо за момичетата в имението на любовта няма да бъде същото.

Целите епизоди на "Ергенът" можете да гледате на btvplus.bg.