В епизод 19 на "Ергенът" водещият Наум Шопов даде на момичетата Кутия на откровенията, в която всяка може да постави въпрос към останалите.

„Може да питате всичко, но трябва да е анонимно. Задължително трябва да отговорите на въпросите, които са ви зададени. Накрая ще гласувате коя е най-искрената и тя ще получи право да определи по време на коктейла коя и за колко време ще може да разговаря с Алек“ – поясни водещият.

Малко по-късно дамите започнаха да четат въпросите от кутията, която нарекоха Кутията на Пандора.

Повечето въпроси бяха към Магдалена – „Защо се държиш толкова фалшиво с всички?“, „Защо имам чувството, че играеш игра и носиш маска?“, „Защо прикриваш всичките си мисли и емоции?“.

Снимка: bTV Media Group

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

Маги отрече да е фалшива и да носи маска. На свой ред тя попита Йоана „Беше ми споделила в началото, че ме харесваш. Защо това се промени?“.

Снимка: bTV Media Group

„Защото си интригантка“ – отвърна стюардесата от Перник.

Снимка: bTV Media Group

Връщането на момичетата към стар разговор, в който Йоана нарече Маги майка на Валерия, разстрои младата студентка, която рано е загубила майка си.

Снимка: bTV Media Group

"Всъщност Маги разплака Валерия, а не ние. Опитва се да е добра, но въобще не е добър човек“ – коментира Йоана.

Снимка: bTV Media Group

В хода на разговора Валерия и Надя припомниха стария си конфликт на една яхта, когато част от момичета бяха в ролята на камериерки.

Маги обобщи, че всички я нападат, защото получава най-много внимание от Алек.

Снимка: bTV Media Group

В края на дискусията дамите решиха, че Мария е била най-откровена.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.