Козирог (22 декември - 19 януари)

Цитрусова диета (с грейпфрут)

Ако има някой, който яде, за да живее, вместо да живее, за да яде, това сте вие. Имате повече воля от поне 9 от другите зодии в зодиака, взети заедно. Поради тези причини, да започнете да отслабвате, тази диета е страхотен избор за вас. Много хора биха избягвали режим на хранене, основан на един плод, като чума, но вие няма да имате против. Особено след като тази диета съществува от 70 години, което значи, че е нещо сигурно и проверено.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Диета със зелева супа

Кратко прочитане на този хранителен режим и става ясно, че е чудесен избор за всеки, който е напълно готов да промени начина си на живот, не е много продължителна, интензивна е и е с бързи резултати. Според много хора тази диета е доста странен, необикновен и дори - напълно откачен начин да отслабваш. Ключът е, че трае една седмица и е подходяща за случаите, когато искате да се вмъкнете в специален тоалет по някакъв повод. Основана е на създаването на изцяло нов дневен режим, който включва храна, упражнения и краткотрайно, но пълно отказване от онези малки, сладки изкушения.

 

Риби (19 февруари - 20 март)

Диетата на Боб Грийн

Първо - тази диета e основана на пълен контрол - не само физически, но и емоционален. Вие сте воден знак, а това означава - емоции, затова е много вероятно, когато сте стресирани или нещастни, да посягате към храна за утеха. Тази диета - според основателя й Боб Грийн, ви призовава да обърнете внимание на ролята, която чувствата ви играят в битката с отслабването - и ви кара да разкриете и разберете емоционалните задръжки, които ви пречат да имате желаното тяло. Освен това Грийн ви предлага насоки за упражнения, чиято интензивност постепенно да увеличавате, докато не само свикнете с тях, но и започнете да им се наслаждавате.

За емоционалното хранене