Телец

Независимо дали имате работа с жена телец, или с мъж Телец, може да сте сигурен, че на определен етап от комуникацията ви ще се стигне до скандал. Телците не избухват веднага. Те трупат негативни емоции бавно и методично. Не бързат със скандала, нито отлагат прекалено дълго. Бурята ще ви помете в точния момент, но вие изобщо няма да очаквате точно такова нещо. Телецът ще прояви завиден инат и решителност, характерни за рогатата му зодия. Ще бъде остър, прям, няма да ви спести абсолютно нищо. Може дори да разберете неща за себе си, за които дори не сте подозирали. Високият тон е гарантиран. Едно обаче няма как да не им признаем на Телците - може и да повишават тон, но никога не прекъсват. Те тактически изчакват противникът им да се изкаже и с професионална точност реагират на слабостите му. Скандалът е грандиозен, но винаги е точно по темата. Телецът не си позволява да обобщава или да говори за минали случки. Той е остър и прецизен. Ще ви направи на салата, за чието майсторство би завидят дори най-опитният суши мастър.

Снимка: iStock

Дева

По-сприхави са мъжете, представители на тази зодия. Ако жената Дева е способна да си мълчи и да трупа, то мъжът ще вдигне скандал дори само заради една неточна фраза, произнесена от продавача, сервитьора или друг персонал. Девата е педантична и изискваща. Чувството й за справедливост е нещо, на което много държи. Така че дори при най-малкото съмнение, че то е засегнато, Девата вдига скандал. Ще изложи аргументи, с които безспорно ще ви учуди. Представителите на тази зодия обръщат внимание дори на най-дребните детайли, запазват ги в паметта си и пазят удобния момент, в който да ви се навикат, че нещата не са били, както трябва. Девата ще ви захапе по най-чувствителна струна на душата ви. Тя умее да борави с думите и ще атакува на емоционално ниво. Ще плачете ли след скандал с Дева? Със сигурност да!

Овен

Скандалът с Овен може да бъде сравнен с експлозия от 30 пръчки динамит. Когато се карате с представител на тази зодия, ще има много плам, крясъци, тряскане на врати, викове и обиди. Възможно е дори на има нещо счупено. Овенът се пали бързо и ако сте започнали разговора само за да обърнете внимание на нещо дребно, може да го завършите, говорейки за раздяла дори. Овенът Няма търпение да изслуша противника си, а дори да го направи - никога не е съгласен с мнението му. По-важното е, че винаги има аргументи за това. Не е изключено по средата на скандала Овенът просто да си тръгне и да замълчи. Това не е обида, нито пренебрежение към разговора. Това е единственият път от този скандал да се роди нещо конструктивно. Оставете страстите да затихнат и говорете пак. В противен случай рискувате да изхабите излишно много енергия и да се нагрубите крайно.