ОВЕН 

Предпазвайте се от нови запознанства, скъпи необвързани жени. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка. 

ТЕЛЕЦ 

Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени,  или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа. 

 

БЛИЗНАЦИ 

 

Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството и за любимия си, скъпи дами. Вечерта ще изживеете мечтано щастие, последвано от незабравими сексуални мигове. 

РАК 

Отидете на ресторант с любимия, мили жени, а ако сте семейни с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни  и спокойни интимни мигове. 

ЛЪВ 

Интимният ви партньор е на върха на щастието, мили жени, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

 

 

 

 

ДЕВА 

В личният ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор. 

ВЕЗНИ 

Откажете се от романтична среща. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие. 

 

СТРЕЛЕЦ 

 

Не прекалявайте с търпението на близките си. Любимия ви очакват повече внимание от вас. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове. 

КОЗИРОГ 

Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план. Вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. 

ВОДОЛЕЙ 

Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия. 

via GIPHY

 

РИБИ 

Обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора мили жени. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия в този ден.