ОВЕН 

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Вечерта посрещнете Новата 2021 година и се усамотете в компанията на най-близките си хора. 

ТЕЛЕЦ 

Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Дали ще приемете изневярата на половинката си и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас. Посрещнете Новата 2021 година. 

БЛИЗНАЦИ 

Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Посрещнете с близките си Новата 2021 година! 

РАК 

Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. Посрещнете Новата 2021 година! 

ЛЪВ 

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. Посрещнете Новата 2021 година.

ДЕВА 

Бъдете отговорни към семейните си задължения в този ден, за да съхраните добрия тон в отношенията си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. Посрещнете Новата 2021 година! 

ВЕЗНИ 

Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, но и простени. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  Посрещнете Новата 2021 година! 

СКОРПИОН 

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но причината е във вашето без причина сринато самочувствие. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. Посрещнете новата 2021 година с надежда. 

СТРЕЛЕЦ 

Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си, за да посрещнете Новата 2021 година! 

КОЗИРОГ 

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка, а това може да се случи точно преди края на годината. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. Посрещнете Новата 2021 година! 

ВОДОЛЕЙ 

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост и подготвят празничната трапеза. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. Посрещнете Новата 2021 година. 

РИБИ

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Последствията са негативни преди всичко за вас. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори в навечерието на Новата 2021 година, която е добре да посрещнете с чиста съвест и добро настроение.