Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Колин Фарел, Клинт Истууд и Брук Шийлдс.

ОВЕН

Вечерта си останете у дома или си поканете гости. Не пропускайте приятните сексуални мигове с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви очаква не само романтична вечеря, а и споделяне на чувствата. Отново ще изживеете незабравими сексуални удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си партньори.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни, не очаквайте чудеса от интимния си партньор, който ви е обиден заради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до сексуален контакт, защото с флиртa си сте отдалечили за дълго своя брачен партньор.

РАК

За съжаление, денят не е подходящ за създаване на нови интимни отношения или изясняване на проблемите с брачния ви партньор. Отдавна не сте били така спокойни и уверени в чувствата си. Сексът ще ви зареди със сили.

ЛЪВ

В личните ви отношения все още имате да разрешавате проблеми, породени от съществуващите недоразумения с любимите ви хора. Вечерта проведете разговор с тях. Откажете се от намерението си за сексуални изживявания, защото сексът няма да ви достави очакваното удоволствие, особено с партньор Риби.

ДЕВА

Вечерта си останете у дома и споделете приятни мигове с любимите си хора, мили жени. Сексът ще ви разтовари от напрежението през деня.

ВЕЗНИ

Заведете на ресторант интимния си партньор, дори и ако сте се прибрали по-късно от обичайното. След като се приберете, се отдайте на желани и от двама ви сексуални изживявания, които ще ви възвърнат силите.

СКОРПИОН

В личния ви живот не е спокойно. С нови си романтични запознанства сте събудили ревността на партньора си. Прекалените хвалби, че сте желани, ще го отблъснат и ще ви лишат от сексуални удоволствия.


СТРЕЛЕЦ

В личния си живот не очаквайте успехи, защото отново сте прекалили с агресивното си поведение и ревността към интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, а и не е взаимно желан.

КОЗИРОГ

В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви от ваши думи или действия. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Любимите ви хора са изненадани от нежеланието ви да сте компромисни в отношенията си. Сексът тази вечер може да доведе до изглаждане на възникналите недоразумения и да спре тяхното задълбочаване.

РИБИ

Имате възможност да изясните чувствата си и да се сближите с интимните си партньори. Вечерта бягате от романтичните мигове, а сексът няма да ви достави удоволствие.