ОВЕН 

Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост.

ТЕЛЕЦ 

Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

БЛИЗНАЦИ 

Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. 

РАК 

Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ЛЪВ 

Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

ДЕВА 

Когато се приберете, изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ВЕЗНИ 

Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Бъдете отговорни към семейните си задължения, пригответе празничната трапеза. Весело посрещане на Новата 2021 година. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

КОЗИРОГ 

В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Причината е и във вас и в половинката ви. Днес и доставете радост и посрещнете в приятна компания или само двамата в романтична обстановка. 

ВОДОЛЕЙ 

Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. 

РИБИ 

Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка, а това може да се случи точно преди края на годината.