ОВЕН 

Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания. 

ТЕЛЕЦ 

Вечерта си останете у дома или излезте на разходка в парка, стига времето позволява това, но не ви съветвам да посещавате заведения. Вечеряйте у дома и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви към ваш флирта, който е моментен и не създава проблеми, ще предизвикват агресивното ви поведение. Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами. 

РАК 

Не се карайте с близките си без значение дали причината е вашето настроение или някой у дома ви е ядосал. Спокойно разрешете семейните проблеми.  Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ЛЪВ 

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете. Не допускайте ново отдалечаване на интимната си половинка и не се лишавайте от секс. Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да се решат да сключат брак. 

ДЕВА 

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от вниманието ви.  Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ 

Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Почивката вечерта е задължителна затова останете с близките си и не канете гости в дома си. Отдайте се на интимни разговори с половинката си, отдавна не сте имали тази възможност, но и на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или поне да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на граждански или църковен брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ.

 РИБИ 

Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия, защото денят е отличен за зачеване на дългоочакваното дете.