Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени известни личности като Монсерат Кабайе, Дейвид Летърман, Лиза Жерар и Десислава Тенекеджиева.

ОВЕН

Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте.

ТЕЛЕЦ

Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс.

РАК

Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознаства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

ЛЪВ

Принадлежите  на любимия си изцяло. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ДЕВА

В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор и в стремежа ви да го промените. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

ВЕЗНИ                                                                                                                                                    

Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

СКОРПИОН

Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор.

ВОДОЛЕЙ

Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви подтискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни.

РИБИ

Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.