ОВЕН

При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

ТЕЛЕЦ

Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза след отминалата изолация. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта, особено ако сте били на работа, почивката ви зарежда със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РАК

Не играйте ролята на жертви, неоценени и неоправдани в дома си. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, а и може да сте семейни, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ЛЪВ

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

ДЕВА

Ако сте преценили, че човекът до вас е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов, но само ако наистина сте уверени в искреността му. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че се опитва да е водещ в отношенията ви.

ВЕЗНИ

Несемейните да очакват запознанства и създаване на нови отношения, които са балсам за наранената им душа от скоро приключила връзка. Не бързайте с интимните мигове, опознайте се, за да не се окажете разочаровани в заблудата, че принцът от приказките е до вас.

СКОРПИОН

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се.Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

КОЗИРОГ

Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Не бива да прекрачвате прага на дома си ядосани, оставете грижите и лошото настроени извън прага. Запознанствата при несемейните няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

РИБИ

Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.