ОВЕН 

Късметът не е на ваша страна от сутринта в този ден. В личният ви живот промените зависят само от вас. Не злоупотребявайте с търпението на близките си. И в този ден ще се разминете със сексуалните мигове, защото сте преуморени. 

ТЕЛЕЦ 

Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не е възможно да сте в добро настроение, когато се приберете от работа, ако не сте оставили гнева си извън прага на дома си. Ако не сте провалили предишната нощ не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта сте уморени и напрегнати, но вината не е във вашите близки. Не се заяждайте със семейството и не търсете причини за скандал. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. 

РАК 

Вечерта не пренасяйте проблемите си у дома. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че сте господари и властвате над интимната си половинка, за да не ви лиши от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

В личните ви отношения ще настъпи криза, ако решите да пътувате. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, но съхранете мира в семейството си. Ревността на половинката ви може да доведе до сериозни проблеми, които сте в състояние да избегнете, ако искате да се отдадете на сексуални наслади. 

ДЕВА 

Не злоупотребявайте с търпението на близките си. Разкажете им спокойно как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите  плановете си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

ВЕЗНИ 

Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка, въпреки че сте влюбени и до този момент не сте имали проблеми и съмнения в чувствата си. 

СКОРПИОН 

Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, въпреки опитите на ваши приятели да ви докажат, че не сте щастливи. Очакванията ви не са се оправдали, а и са ви лишили от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши уж добронамерени роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно. 

КОЗИРОГ 

Чувството за отговорност към близките ви ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с тях или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ 

На несемейните представители на знака им предстои приятна среща, която може да се окаже с мечтаната подходяща половинка. Въпреки това звездите ги предупреждават, че бракът ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика. 

РИБИ 

Вечерта отидете на ресторант или на гости със семейството си. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с разнообразието.  След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на сексуални удоволствия.