ОВЕН

Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете чувствителността си и не сте заядливи и хапливи с думите си. От вас зависи да не допуснете нова буря да съсипе намерението ви за интимни мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Късметът ви днес изобщо не е с вас. Ако сте поканени на гости, не е необходимо да показвате финансови възможности, за да блеснете, ако домакините не са ви познати. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. Дайте й задоволително обяснение. 

БЛИЗНАЦИ

Любовта сякаш отива на втора позиция в този ден и обижда вашите любими, заради капризите и в служебната ви заетост. Не проявявайте неразбиране към желанията им. Ако сте се изпокарали, няма как да разчитате на сексуални удоволствия. 

РАК

Не бъдете агресивни и към близките си, за да не ги отдалечите. Вината е във вас, че сте отказали да ви помогнат при подготовката на празничните ястия. Умората не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод. Внимавайте, за да не съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт при обтегнатите отношения, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

ДЕВА

Вечерта си създайте приятни емоции, длъжни сте на семейството си. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте току що възстановената хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря и с приятни разговори насаме. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Не бива да допускате съсипване на отношенията ви, заради друти ваши задачи.

СКОРПИОН

Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак, а ви е време. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания. Открийте причината, може да е във вас.

СТРЕЛЕЦ

Неприятели ще се опитат да ви навредят за пореден път на личните отношения. Бъдете подготвени. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

И днес може да ви изненада посещение от роднини, които няма как да изгоните. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че през деня сте заети с работа дори и в празничния ден, вечерта задължително създайте спокойствие в семейните си отношения. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и сексуалните преживявания. 

РИБИ

Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно през деня или вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.