ОВЕН

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ТЕЛЕЦ

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте ново запознанство или среща, която, за съжаление, ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ЛЪВ

Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

ДЕВА

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

ВЕЗНИ

Несемейните жени да очакват среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Ако сте семейни, мили жени, и не сте сигурни, че сексуалният ви живот е достатъчно активен, препоръчвам да прецените дали сте с подходящия партньор.

СКОРПИОН

В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или в сериозна връзка.

СТРЕЛЕЦ

В личния живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Стабилността в семейните отношения зависи само от вас, мили жени, без значение дали сте работещи или домакини. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошото си настроение. Бъдете винаги красиви без значение от възрастта ви.

ВОДОЛЕЙ

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора, рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

РИБИ

Преди да правите изводи за личните си отношения, постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.