Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Вики Терзийска (a.k.a. Вики от Мастило) и Ненчо Илчев.

ОВЕН

Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. 

via GIPHY

БЛИЗНАЦИ

Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако е така, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

РАК

Не допускайте конфликт с брачния партньор, скъпи жени. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

ЛЪВ

Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, която ваши неприятели разпалват у любимите ви хора, е проблем. Ако интимният ви партньор няма желание за секс, може да е заради поредната интрига.

ДЕВА

Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимният ви партньор изобщо не е настроен за това.

 

via GIPHY

ВЕЗНИ

Влюбени сте в погрешния партньор, скъпи жени. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да се усамотите.

СКОРПИОН

Не ви се вярва, че интимният ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

СТРЕЛЕЦ

Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

КОЗИРОГ

Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада. 

via GIPHY

ВОДОЛЕЙ

Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия.

РИБИ

След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.