ОВЕН

Брачната ви половинка се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да й докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте, че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

ТЕЛЕЦ

Семейните ви отношения са хармонични. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящата половинка и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори, подтикнати от ината си.

РАК

Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

ЛЪВ

Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с интимната си половинка.

ДЕВА

Не сте в настроение за разговори с брачната или интимната си половинка, защото сте уморени и напрегнати. Липсата на настроение ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.

ВЕЗНИ

Разправия с брачната половинка, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите. Сексуалните ви отношения са в пълен застой. Липсата на секс вреди на психиката и здравето ви.

СКОРПИОН

Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения. Ако сте изневерили не се надявайте, че ще ви очакват в легло, посипано с розови листенца.

СТРЕЛЕЦ

Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е на нивото, което очаквате. Причината е във вашата заетост.

КОЗИРОГ

Бракът, сключен в този ден ще ви дари любов и съгласие. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Прекалено сте уверени във верността на интимната си половинка и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

РИБИ

Не пренасяйте проблемите си у дома, за да не навредите на отношенията с близките си. Любимите ви хора усещат, че сте се отдалечили. Зарадвайте ги със сексуални удоволствия.