ОВЕН

Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции точно на празниците и сте извикали майстори! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

ТЕЛЕЦ

Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

РАК

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ЛЪВ

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват.

ДЕВА

Вечерта бъдете сред семейството си. Празнувайте сами или с ваши приятели и роднини. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

ВЕЗНИ

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия. И не забравяйте, че днес можете да се изявите като добри домакини.

СКОРПИОН

Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза.

СТРЕЛЕЦ

В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание според тях, а вие премълчавате, че ходите на йога, за да ги радвате с добрата си форма, мили жени.

КОЗИРОГ

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ВОДОЛЕЙ

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви. Сексуалните ви отношения се нормализират.

РИБИ

Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости с вашите партньори или семейството си, но след като сте хапнали по-рано у дома.