Какво да очакват зодиите в любовта, здравето и работата през април ни казва Светлана Тилкова-Алена.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2020 ГОДИНА

ОВЕН

Работа: Трудностите са свързани и с нежеланието ви да приемете наложените промени от ръководството, като упорито се противопоставяте на изискването на Уран, да сте прозорливи дали не са във ваша полза. Тези от вас, които развиват собствен бизнес да не се вглеждат непрекъснато и завистливо в постиженията на конкурентите, а да работят задълбочено по своите планове, за да градят своите успехи.
Здраве: От вас зависи да сте в отлична форма и да нямате здравословни проблеми. Избягвайте напрежението и заради професионалните ви задължения не пренебрегвайте почивката си. Бъдете внимателни в периода 20-22 април, когато Луната е във вашия знак и не е изключено да се оплаквате от главоболие.
Любов: Трудностите в личните отношения при семейните са заради факта, че сте прекалено разсеяни и не спазвате обещанията, които сте дали у дома, защото сте се доверили на странични "доброжелатели". Не бива да допускате обтягане на отношенията, заради което ваши роднини ще се намесят, но във ваша вреда.

ТЕЛЕЦ

Работа: Преценявайте отправените ви предложения до най-малките подробности, а също и хората, които се домогват до вас, за да си партнирате в бизнеса или в съдружие, особено ако нямате потребност да ги допускате. Ако сте стабилни на заеманото служебно място не си струва да предприемате промени, които може да са във ваша вреда, но без възможност за корекция. Подкрепата на вашите колеги е сигурна. Не критикувайте без причина.
Здраве: Здравето ви е отлично. Не са изключени оплаквания заради изтощения и преумора, но е ненужно да ви предупреждавам, защото ако сте се захванали с нещо, което ви е интересно, трудно са си дадете поливка. Сторете го в периода 22-25 април, когато Луната е във вашия знак. В този период се пазете и от простуди.
Любов: Проблемите при семейните са свързани със странични фактори, които са повод разправиите в дома ви да са сигурни. Не бива да изисквате от близките ви да проявят разбиране, заради неспазените обещания, затова ви съветвам да не пропускате да отхвърляте и домашните си задължения, за да не съсипете брака си.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Пътувайте, договаряйте делово сътрудничество, защото подписаните договори ще ви носят бъдещи ползи. Не пропускайте да се освободите от хората, които ви пречат и блокират пътя ви. Не отказвайте работа зад граница, ако не вреди на плановете ви и не се налага да проваляте бизнеса си във вашата родина. Работете в чужбина, ако сте орисани заради Съдбовния си път да живеете в друга държава.
Здраве: Здравето ви ще е променливо, защото трудно ще си давате почивка. Пазете се от алергични реакции, породени от престой в задимени помещения, а също така от проблеми с белите дробове и дихателните пътища, заради промяната на времето, особено в периода 25-27 април.
Любов: Семейните живеят в спокойствие, въпреки промените през месеца, ако осъзнаят, че не бива да премълчават за предстоящите си служебни пътувания, за да не си създадат проблеми заради проява на ревност. Току виж някой подшушнал, че не сте сами и сте заформили флирт или извънбрачна връзка.

РАК

Работа: Ако сте решили да развивате ваш бизнес, вече сте създали фирмата си и сте наели офис, на всяка цена насрочете среща с хората, които искате да работят с вас. Изберете тези, които умеят да вървят в крак с времето и с вас, да са равнопоставени, за да не правят опити да доказват един на друг. Вместо да уволнявате и да изпитвате притеснение, назначете най-добрите и доказали се професионалисти.
Здраве: Няма как да се чувствате здрави, ако непрекъснато сте в депресия ,защото се вживявате във всеки дори и незначителен неуспех. Създавайте си приятни емоции и не допускайте преумората да ви вреди. Внимавайте с храната особено с пролетните зеленчуци, най-вече в дните 1-2 и 27-30 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните живеят през целия месец в хармония и разбирателство, но не бива създават повод за оплаквания от страна на половинката им и децата, ако са ги създали, че си носят работа и у дома. Не пропускайте да сте със семейството си и да пътувате или гостувате на роднини и приятели през почивните дни.

ЛЪВ

Работа: Въпреки че ви се иска бързо да се изкачите на нов връх, не рискувайте с устрема си, защото спънките по пътя ви са неочаквани и на моменти непреодолими. От вас и търпението, такта и умереността, които си налагате, зависи да бъдете господари на всяка една ситуация, ако разчитате на разума си и не допускате притесненията да са ваш господар. Завършете започнатите задачи. Не бива да рискувате и да сменяте вашето работно място.
Здраве: Прибирайте се рано от работа и се отдавайте на почивка. Избягвайте спиртните напитки, дори и ако сте на гости. Можете да пийнете чаша -две вино. Внимавайте за кръвното си налягате и сърдечната дейност в периода 2-4 и 30 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Април ви орисва на самота и себеанализ, за да се вгледате и в личните си отношения, което не ви се случва често. Ако сте щастливи в брака нямате причина за притеснения, но ако с половинката ви сте на различно интелектуално ниво е по-добре да вземете решение за раздяла.

ДЕВА

Работа: Не бива да сменяте работата си. Развивате ли ваш бизнес не е във ваша полза да уволнявате и назначавате нови хора, защото недоволни служители може да ви донесат загуби. Не давайте и не взимайте заеми и кредити, особено бързи с висока лихва. Имате възможност да се справите сами. Не инвестирайте в чужди проекти, дори и ако са колеги или приятели, ако пречат на вашите лични инвестиции.
Здраве: Нямате причина да се оплаквате от влошено здраве, освен ако не сте предпазливи когато купувате пресни зеленчуци и си хапвате повечко зелена салата, която може да е с по-голямо нитратно съдържание и да навреди на стомаха ми. Бъдете особено отговорни в периода 4-6 април, когато Луната е във вашия знак.
Любов: В семейните ви отношения рушите хармонията, заради натякванията от ваша страна колко добре печелите и как без вас цялото семейство е обречено да гладува. Не го правете, защото обидата на близките ви може да се окаже по силна от обичта и раздялата да е болезнена, но без шанс да върнете времето обратно.