Овен
Вие сте мързеливички, така че не се напъвайте да правите нещо. Пуснете си телевизора и денят все ще отмине.

Телец
Така и така мислите само за ядене, маскирайте се като Лейди Гага с шунка по главата. Ако имате добър шампоан, може да метнете върху черепа си и една свинска вратна пържола. Нека придадем на Хелоуин малко балкански... привкус. Буквално!

Близнаци
За вас, разбира се, даваме два варианта. Да се маскирате като едната кандидатка за кмет на София или като другата. Като започнете да звъните по вратите, или ще ви отрупат с лакомства, или ще ви прокудят. Няма среден вариант и точно затова ще бъде вълнуващо. Не може без малко риск.

Рак
Маскирайте се като домоуправителя и минете по етажите да съберете месечната такса за входа. Ще изкарате най-добрия Хелоуин!

Лъв
За тази зодия най-логичното нещо е да се маскира като главен прокурор. Все ще позвъните на някой апартамент, в който живее гузен гражданин, криещ се от закона. Ще си тръгнете с подаръци, както Тодор Колев си тръгваше от нелегалните цехове в „Опасен чар“.

Дева
Маскирайте се като девица. Всички в блока ще изпопадат от смях и ще получите много дарове за оригиналната идея.

Везни
Пригответе си едно кантарче и щом малчуганите се появят на прага, кажете: „Който е с наднормено тегло, няма да получи лакомства.“ След това зазидайте вратата и напуснете блока за седмица, докато страстите утихнат.

Скорпион
Стиснати сте и не искате да купувате вафли и бонбони? Няма проблем! Направете се на норвежки джендър, който краде български деца, и никой няма да ви безпокои.

Стрелец
Вие сте пазител на родните традиции и не одобрявате децата да се занимават с толкова неестествени за тях неща – да обличат костюми, да се забавляват и да хапват бонбони. Затова им организирайте нещо родно: колене на прасе на двора.

Козирог
Явно сте много колебливи, след като четете такива измислени хороскопи, за да вземете решение какво да правите на Хелоуин.

Водолей
За вас е ясно – маскирате се на водопроводчик и гледате да звъните на съседки, които са сами. Въпросът „Пакост или лакомство?“ ще звучи много пиперливо и все ще ви излезе късметът да чуете „Ела, пакостнико, да направиш нещо лошо.“

Риби
Вие сте по-лениви и докато се маскирате, празникът взел, че отминал. Няма проблем. Минете по етажите седмица по-късно, а на учудените съседи отговорете: „Аз съм Хелоуин на балотаж.“

Кой е измислил Хелоуин?