Частичното лунно затъмнение на 5 юни, петък, ще започне в 20:47 ч. (данните са за София) и ще приключи 4 минути след полунощ. Максимумът ще бъде в 22:24 ч. Ето какво вещаят небесните тела за тази драматична нощ!

Овен
В блока ви има натрупано огромно междусъседско напрежение. Направете събрание в 22:24 ч., когато е максимумът на затъмнението, и решете проблемите с размах.

Телец
Омръзнало ви е да готвите, чистите, да къпете децата и прочие. Джиросайте всички домакински задължения (и децата) на мъжа си и идете на ресторант с приятелки. Петък вечер е!

Близнаци
Живеете в малка къща и ви е писнало от теснотия? Няма проблем! Използвайте суматохата около затъмнението, коронавируса, комиксите с Али Баба и прочие, за да издигнете до оградата със съседа една подпорна стеничка с 5-6 стаи. Сега така ги правят:

Рак
В събота е Черешова задушница и ретроградната леля Миче от горния етаж ще отиде на гробищата. Можете спокойно да прострете белите си чаршафи, няма кой да тупа отгоре.

Лъв
Внимавайте какви снимки качвате в социалните мрежи, защото всичко се анализира и няма как да заблудите наблюдателните си приятели.

Дева
Поръсете със захар против уроки всички цветя, които са на балкона, защото затъмнението ще им повлияе лошо. За по-добър ефект захарта трябва да е стояла два часа на сянка от джамия, а поръсването да се прави с лявата ръка.

Везни
Лунното затъмнение ви носи късмет. Ще спечелите ваучер за половинчасова стрелба. Използвайте мунициите разумно:

Скорпион
Колебливи сте и трудно взимате решения. Нашият съвет е да действате. Just do it!

Стрелец
В зодията на Лора Караджова сте (родена на 3 декември) и ви очакват много разходки. Заслужихте си ги след толкова много стоене вкъщи.

Козирог
Ако продължавате да четете този хороскоп, значи сте доверчив човек. Моля, сложете 1000 лева в плик и го изпратете на редакционната ни поща. Благодарим! Очаква ви много любов и щастие!

Водолей
Всичко е много хубаво, но водомерът ви не е тестван от 10 години и трябва да се обадите на ВиК. Съжаляваме, че разваляме магичния момент с битови тегоби, но все някой трябва да съобщи лошите новини.

Риби
Покрай затъмнението ще ви просветне, че искате да се занимавате с фотография на небесни тела. Ще започнете да правите ето такива чудесни неща:

 


Какво ще се случи в нощта на лунното затъмнение?