Овен
Вие сте консервативни, затова използвайте класиката: в дюшека!

Телец
Сменете името си на Иван Иванов или Мария Иванова. С тези имена има толкова много хора, че е без значение дали личните ви данни са в мрежата. Знаем, че човек за едното красно име живее, но по-добре с ново (безлично) име, отколкото жертва на имотна измама.

Близнаци
Маскирайте личните си данни като свиня, болна от африканска чума. Ще дойдат багери, които ще заровят данните ви в изкоп. Ще започнете спокоен живот на чисто. Ако сте веган, сори! Този метод при вас не работи.

Рак
Не е страшно, че данните ви са в интернет. Важното е, че ретроградната леля Миче от долния етаж, която знае всичко за всички от блока, няма компютър и не може да обогати знанията си за вашите доходи.

Лъв
Колкото и да сте стиснати, трябва да инвестирате малко пари за неутрализиране на щетите от НАПлийкс. Вариантите са от смяна на личната карта до купуването на еднопосочен билет за чужбина. Вие си изберете колко решително да действате.

Дева
Използвайте пълнолунието на 15 август, за да развалите магията около личните ви данни. Стрийте прах от стар телефон (най-добре Nokia 3310) и разбъркайте в джезве с листа от кестен, растящ пред сградата на кварталния ви офис на НАП. Отварата трябва да стои два часа на сянка от джамия, след което с нея се полива личната карта.

Везни
Така и така положението е зле, идете на Слънчев бряг. Там ще ви се случат такива неща, че изтичането на ЕГН ще ви се стори песен.

Скорпион
Според фън шуй, личните ви данни трябва да стоят в папка (фолдер) в горния десен ъгъл на екрана с име Za_NAP. Тази комбинация от букви предпазва информацията от всякакви хакери и зли сили.

Стрелец
Ако в блока ви има асансьор, сменете личната си карта, но помолете с намигване на гишето да ви дадат от онези карти, дето са с интегриран 91-ви псалм.

Козирог
Бъдете патриот и използвайте стария български метод за справяне с лошото: поръсете компютъра и личните си документи със захар.

Водолей
Припомнете си древния афоризъм „Всичко тече“ и ще се почувствате по-добре. За по-добър ефект слушайте веднъж дневно класиката:

Риби
Мнозина не искаха да участват в томболата на „Шоуто на Слави“, защото регистрацията е с ЕГН. Е, сега всеки знае ЕГН-то ви, така че можете да участвате спокойно в томболи.

Полезен ли ви беше този хороскоп?

Ако искате да се запознаете сериозно с темата, следете новините: