Овен
Както и да са подредени планетите, знайте, че на море се ходи с имодиум и достатъчно Autan. Едното се пие, другото се пръска. Не ги обърквайте.

Телец
Не се справяте добре във водата. Затова минете първо през центъра на София, за да поплувате тренировъчно сред перките на акулите.

Близнаци
Ходете на море, както си знаете, само внимавайте при контактите с известни мъже. И най-вече с Меси.

Рак
Ходете на море за дълго, защото ретроградната леля Миче от долния етаж се изнервя в жегите и шумните скандали в блока ще зачестят.

Лъв
Колкото и да сте стиснати, на морето трябва да си носите повечко пари.

Дева
Гледайте да сте на морето на 17 юли и (или) на 15 август. Тогава е пълнолуние и ще бъде много романтично. Направо муцка!

Везни
Не се срамувайте от тялото си. Ходете на море с него, а не като някои певици да оставяте носа си вкъщи.

Скорпион
Според фън шуй, на плажа трябва да лежите, ориентирани изток-запад. Внимавайте с коварните концесионери, които са решили да подредят шезлонгите север-юг.

Стрелец
Напишете стихотворение от плажа. Сега това е модерно, а и може някой ден учениците да държат матура по вашите произведения.
„Пари от тиви риалити, превърнати в метри квадрати, нейде из софийските вип покрайни, с изглед към двете близки планини, докато вие от жълтите медии лапате мухи...“

Козирог
Ходенето на море с деца е тежко изпитание, но кръговратът на живота го изисква. А и оценявате по-добре грижите, които вашите родители са полагали за вас. 

Водолей
Не ходете на море, защото е много хубаво и после ще изпаднете в депресия. Защо да си го причинявате?

Риби
Вие сте късметлии и не ви се налага да ходите на море, защото живеете там. Идете на планина, но само ако ви идва отвътре, а не защото всички ваши съграждани го правят.

Полезен ли ви беше този хороскоп?