ОВЕН

Несемейните жени ще изживеят романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да се почувства щастлив от възможността да се грижи за вас. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

ТЕЛЕЦ

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта се радвате на хармония и спокойствие. Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

 

РАК

Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ЛЪВ

Не пренасяйте лошото настроение у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

ДЕВА

Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

 

ВЕЗНИ


При семейните жени проблемите днес може да са с децата. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

СКОРПИОН

Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.