ОВЕН

Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които са излезли на бял свят неочаквано, а уж сте дискретни. Нова любовна връзка ще ви донесе само разочарования и сексуално неудовлетворение.

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте с желание да наложите мнението си за края на месеца на всяка цена, без да се съобразите с желанието на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от полезния и зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Споделете с вашите брачни или интимни половинки деня си, за да ви разберат и да не се сърдят, че нямате желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание или имате ваши си причини. По-добре е да сте искрени.

РАК

Няма причина, заради която на се инатите и да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото гневните им изблици им може да ви дойдат в повече в този ден.

ЛЪВ

Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели.

ДЕВА

През деня възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ВЕЗНИ

На всяка цена, въпреки разправите у дома, се опитайте да докажете, че сте готови на примирие и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Следобед и вечерта проведете разговори у дома. За да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст, защото раздялата ви е гарантирана.

СТРЕЛЕЦ

Не се изненадвайте, ако отношението не само на вашите колеги, а и на близките ви към вас се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети. Не забравяйте да им дарявате достатъчно внимание.

КОЗИРОГ

В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре пригответе вкусна вечеря и се отдайте на приятни разговори и сексуални удоволствия.

РИБИ

Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.