25 юни е 176-ият ден в годината според григорианския календар и 177-и през високосна.

ОВЕН

Не създавайте предпоставка за скандал с любимите си хора, заради нежеланието ви да ги заведете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади.

ТЕЛЕЦ

Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатия ден. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

БЛИЗНАЦИ

Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви хора не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност.

 

РАК

Вечерта се отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ЛЪВ

Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

ДЕВА

Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимите си хора и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимната ви половинка изобщо не е настроена за това.

 

ВЕЗНИ

Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.

СКОРПИОН

Интимната ви половинката е на върха на щастието, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие и незабравими сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение са интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни – не изневерявайте.

КОЗИРОГ

Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове, особено ако имате до себе си страстен Телец.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е задълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

РИБИ

Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните да не изневеряват. Семейните могат да се отдадат на сексуални наслади, но несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.