Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Прея и Катрин Деньов.

ОВЕН

В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение след работа, а близките ви категорично отказват да ви чуят. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат.

БЛИЗНАЦИ

В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове.

РАК

Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ЛЪВ

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви свързани с вашите задължения и опитите им да ви наложат да си останете у дома, дори като симулират неразположение. Сексуалните ви отношения се възстановяват.

ДЕВА

Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант с вашите партньори и семейството си. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции в дома си и вие, чисто по женски искате да сте полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си.

СКОРПИОН

Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилен брак да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща, а със сексуалните удоволствие да поизчакат.

СТРЕЛЕЦ

Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите близки зараси ненужни спорове за имотни делби. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка в думите си, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

ВОДОЛЕЙ

В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни.

РИБИ

Ако имате възможност след работа бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката у дома, ако не сте изгладили възникналите недоразумения. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.