Какво очаква всички зодии в работата, здравето и любовта през месец септември научаваме от Светлана Тилкова-Алена: 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМВРИ 2018

ОВЕН

 

Работа: Не бива да прекалявате с амбициите си на всяка цена да получите подкрепа за ново работно място или за началото на ваш бизнес, защото упорството ви може да се окаже във ваша вреда. От вас зависи дали ще съумеете да преговаряте с нови делови партньори, с които да подпишете и договори за сътрудничество, или ще сте затворени в себе си заради липсата на желание за анализ на бъдещите ви планове.

Здраве: Лесно сте в състояние да навредите на вашето здраве. Живейте в хармония със себе си, като сте внимателни в дните  24 - 27 септември септември, когато Луната е във вашия знак и не бива да прекалявате с алкохола.

Любов: Семейните да не допускат напрежение в дома си. Ако имате възможност се отдалечете от тези дразнители, пътувайте, предпазете се от опитите да объркват живота ви. Изнесете се в самостоятелно жилище, дори и под наем, но да не ви висят досадници, дори и родители над главите.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Проявите на щедрост към ваши близки, ако ви искат финансова помощ, може да провалят собствените ви планове заради липса на достатъчно средства. Предпазвайте се от съдружие с непознати хора, дори и да ви обещават главоломни приходи, за да избегнете разочарованията, защото може да се опитват да ви използват.

Здраве: Колкото и невероятно да ви звучи, рискувате да навредите на здравето си, ако се впускате в сексуални контакти с непознати партньори. Пазете се от простуди в дните 1-2 и 27-29 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов:

Във ваша полза е да не допускате негативни промени, ако сте семейни и задължително да отделяте достатъчно време за вашите близки. Не бива да ставате повод за интриги, водещи да обтягане на отношенията с брачната ви половинка, а злосторници винаги ще се намерят.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Забравете за начинанията и не подписвайте договори, ако не са подготвени в края на предишния месец, въпреки че пак сте орисани на риск и загуби. Завършете изостаналите задачи. Не се обвързвайте с нови партньори, защото преценката ви е емоционална и нереална

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено не пропускате почивката, но не бива да допускате напрежението отново да ви навреди, особено в периода 2-4 и 29-30 септември, когато Луната е във вашия знак и е добре да избягвате престоя в замърсени помещения.

Любов: Семейните може да са нападателни и язвително настроени към брачната си половинка. Ако сте преценили, че бракът ви няма как да просъществува, по-добре направете крачката към раздяла, защото продължаващата агония вреди и на вашето здраве и на децата ви.

 

РАК

 

Работа: От вас зависи дали ще се справите с неочакваните обрати заради работата на вашите подчинени или на ваши колеги, защото може да се окаже, че всичко се развива по план и във ваша полза. Новото начало през месеца е успешно, ако не сте взели импулсивно решение за него.

Здраве: Ако не се чувствате в добра форма приемете, че е заради тлеещата във вас обида от нечие некоректно отношение, но ще я превъзмогнете.  Бъдете отговорни към себе си, особено в периода 4-6 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През септември вашите близки и роднини отказват да приемат натоварването ви на работното място и се опитват да блокират работата ви, но пък скандалите може да доведат до изневяра. Съветът ми е да избегнете разправиите и да не бягате от задълженията си, за да не съсипете семейните си отношения.

 

ЛЪВ

 

Работа: Компромисите ви носят полза, но вие се възприемате като безгрешни. Не разчитайте на лесни приходи. Не бива да харчите и да влагате парите си в рисковани сделки, защото вместо да добавите още малко пари към банковата си сметка, рискувате да претърпите загуби заради проява на наивност и доверчивост. Не бъдете критични към вашите колеги, ако сте оставили на тях част от задълженията си.

Здраве: Тези от вас, които са чувствителни към алкохора, или страдат от хронични заболявания, да не прекаляват с напитките, без значение дали сте на почивка или на гости. Съветът ми е да сте внимателни в периода 6-8 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните могат да постигнат компромис в отношенията, но не е изключено някои да вземат решение за раздяла. За да съхраните отношенията си с вашите деца, дори и при решение за развод,  не се опитвайте да им налагате вашите виждания за покупките за новата учебна година. Не ги разочаровайте.

 

ДЕВА

 

Работа: От една страна, се засилва вашата нетърпимост към критика. От друга, желанието да смените средата си е непреодолимо, без да се замисляте дали не допускате грешка. Ще избегнете проблемите, ако сте подчинени, както и разочарованията във вашите делови партньори и съдружници, ако управлявате ваш бизнес и сте предпазливи към хората, които допускате до плановете си. Здраве: Не допускайте за пореден път емоцията и преумората да навредят на вашето здраве. Не бива да допускате обостряне на хронични заболявания, на жлъчни проблеми, особено в периода 8-10 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не се изкушават от флиртове, защото сред новите им познати може да съсипят стабилния им брак.  Не забравяйте  домашните си задължения и вземете  участие в покупките за децата ви за новата учебна година. Не давайте заеми на ваши роднини, защото и това искане е с цел да имате сакандал с вашата половинка и да ви разделят.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Може с подходящите хора, на които се доверявате, да създадете ваша фирма, като прецените дали ще са ви полезни и дали си струва да ги поканите да заработят с вас в новото ви поприще. Новите делови познанства не са във ваша полза, за да избегнете измамите, злоупотребата с получената от вас информация и разочарованията, които ще изживеете заради тях. При възможност и желание проведете срещи за финансиране на ваш проект.

Здраве: Въпреки натовареността ви с активна работа, се прибирайте рано у дома и се отдавайте на почивка, освобождавайки се от служебните проблеми. Грижете се добре за себе си в периода 10-12 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не бягат от задълженията си и най-вече от тези свързани с децата. Не е изключено запознанство да ги подтикне към изневяра и да се решат на раздяла с брачната си половинка. Стабилните бракове също са застрашени от проблеми заради изневери, дори и ако са мимолетни.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Не е във ваша полза да предприемате промени и начинания, за да избегнете загуби заради създадени ви трудности от странични хора, които се е наложило да намесите в бизнеса си по нечие настояване. Не допускайте проява на добронамереност към хора, които не са гарантирано почтени в исканията си към вас, но ви омайват да работите с тях.  

Здраве: През септември си наложете да си давате почивка всяка седмица, а също и да спортувате, без прекаляване. В дните 12-15 септември, когато Луната е във вашия знак, сте податливи на инфекции, а може да се оплаквате от проблеми с яйчниците.

Любов: Заради вашата служебна заетост скандалите са чести, ако забравяте семейството си и отговорностите за дома и децата. Няма как да прехвърлите всички задължения на партньора си. Разправии ви очакват и ако сте забравили да посещавате вашите възрастни роднини.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Не бъдете наивни, не се подвеждайте по измамни обещания и особено по предложения за рисковани инвестиции, които уж били доходоносни. Не се доверявайте на хора, които целят да ви отклонят от вашия път, за да не съжалявате за пропуснатия месец. Необмислените действия, подвластни на емоцията, са нежелателни, затова се осланяйте на разума си.

Здраве: Във ваша полза е да не водите заседнал живот, ако искате да сте здрави. В периода 15-17 септември, когато Луната е във вашият знак, избегнете на всяка цена разправиите и нервното напрежение.

Любов: Оправете обтегнатите отношения във времето на полезни промени вместо да потушавате скандали и да се чудите защо не вярват, че причината за отсъствието ви от дома е забавяне на работното място, само защото вярват на съседите, създаващи интриги заради завистта си.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Преди да направите крачката към начинания в трудния месец, преценете силите и възможностите си, като не пропускате да проверите и финансовата си стабилност. Съветвам ви при възможност да ги отложите. Бъдете разумни и не спорете инатливо в опит да наложите вашето мнение и правила на поведение, за да не се окажете извън пътеката, по която вървите.

Здраве: Тези от вас, които се чувстват отпаднали и неразположени, да си наложат диета ако имат обострени хронични заболявания, особено на костите и ставите или остеопороза. Бъдете внимателни в дните 17-19 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки трудностите и в семейството не претупвайте задълженията си, свързани с подготовката на децата ви за новата учебна година. В личен план ще бъдете щастливи, ако не допуснете интриги и клюки да ви вредят, а също и не изневерявате, само защото сте решили, че така ще постигнете нова служебна позиция.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: През септември си наложете търпение и добро обмисляне на плановете, за да успявате на работното място. Каквото и да се случва около вас, колкото и да се опитват да ви ядосват и разсейват, за да ви отклонят от работата, се съсредоточете в задачите си. Не пропускайте новите предложения от задгранични партньори, дори и ако се налага да промените нещо в бизнеса си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се лишавате почивка и избягвате стресовите ситуации. Предпазвайте се от травми и проблеми с очите и нервите в дните 19-22 септември, когато Луната е във вашия знак и не прекалявайте с алкохола.

Любов: Не допускайте изневери, защото ще нараните половинката си и по ваша вина отношенията ви също да се окажат необратимо разрушени. Пътувайте семейно и съхранете чувствата си. Оставете разговорите и решенията за развод или стабилизиране на брака ви за следващия месец, когато ще се ръководите от разума.

 

РИБИ

 

Работа: Ако успеете да възстановите хармонията и разбирателството, приемете, че сте направили полезна крачка към нови успехи. От вас зависи, ако сте ръководители, да сте компромисни с вашите колеги и да не изисквате от тях или от подчинените си невъзможното. Ако сте в нечие подчинение, приемайте задължителните разпоредби и не се противопоставяйте, за да избегнете неприятностите.

Здраве: Грижете се за здравето си, защото напрежението отново може да ви навреди. Застрашени сте и от проблеми с краката и стъпалата заради неудобни обувки. Пазете се на 22-24 септември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да стабилизират отношенията си, ако са допуснали отдалечаването на брачната си половинка, особено след отпуската, прекарана в компанията на близките им. Ако бракът е непоправимо съсипан може да се решат на развод, но нека да не е заради извънбрачна връзка.