Актрисата Катрин Хейгъл (38 г.) показа за първи път новородения сина си Джошуа Бишъп Кели-младши. Това беше и първата професионална фотосесия на бебето, направена специално за списание People. Джошуа е все още съвсем мъничък - 3 кг 240 г.

"Ние всички сме щастливи, здрави и много благодарни! Както винаги аз съм изключително благодарен да има такива прекрасни фенове!", сподели актрисата в своя Instagram профил. 

 

Джошуа е първото биологично дете на семейството. Двамата вече са родители на две осиновени дъщери – Налеа (8 г.), корейски произход и Аделаида (4 г.), която е от афро-американски произход. Осиновяването е важно за Катрин, която е в много близки отношения с по-голямата си сестра Мег - също осиновена от Корея 3 години преди да се роди актрисата. "Искам да забременея отново, а и да осиновя още деца", споделя актрисата за People. 

Едни от най-известните филми с участието на актрисата са "Под обсада 2", "Позабременяла", "27 сватби", "Грозната истина" и др. Сред култовите й роли е и тази на д-р Изи Стивънс в сериала "Анатомията на Грей".