.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тайната на датчаните за щастлив живот

Евгений Милов | преди 2 години
Хюга
Снимка: iStock
"Малък наръчник по хюга" е красиво практическо ръководство за постигане на уют, близост с любимите хора и щастие от живота

Хюга. Това бързо се превърна в една от най-често срещаните думи през последната година. Причината за това е, че крие тайната на датчаните за щастлив живот. А датчаните оглавяват повечето класации за най-щастливите хора в света. Именно хюга е една от причините за това.

Хюга се нарича всичко – от "изкуството да създаваш атмосфера на интимност", "комфорт за душата" и "липсата на дразнители" до "да изпитваш удоволствие от наличието на успокояващи неща", "споделени моменти на уют" и "да пиеш какао на светлината на свещи"

Моментите на хюга са изпълнени със спокойствие и сигурност; мигове, когато можем да бъдем напълно себе си. Усещаме го, когато се сгушим с любимия на дивана, хапвайки вкусна храна с приятелите си или щом ясното утринно слънце заструи през прозореца вкъщи.

След години проучване на причините за личната удовлетвореност от живота, Майк Викинг разкрива тайната за щастлив живот на датчаните. Авторът предлага перфектния гид из света на хюга не само защото е датчанин, но и като изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген. 

"Малък наръчник по хюга" излиза на книжния пазар на 23 февруари от "Хермес".

Малък наръчник по хюга
Снимка: Хермес
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?