.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е най-старият хотел в света, който е управляван от една фамилия над 1300 години

Евгений Милов | преди 12 седмици
Nishiyama Onsen Keiunkan
Снимка: Instagram
Първоначално хотелът е създаден през 705 г.

Каква е тайната на успешния бизнес? Сигурно това японско семейство, което управлява "Nishiyama Onsen Keiunkan" - хотел с горещи извори в Киото, трябва да знае.

Защото хотелът е управляван от 52 поколения потомци на една и съща фамилия за период от над 1300 години.

Семейството продължава да разширява и модернизира хотела, признат като най-стария в света от Книгата на рекордите на Гинес - включително с нови бани, които изпомпват над хиляда литра естествено гореща вода на минута.

И докато модернизацията на 4-звездния хотел не спира през годините, пространството му все още успява да запази историческия стил и традиционна атмосфера - стаи с татами и липса на безжичен интернет, така че посетителите да могат да се насладят на спокойната обстановка сред живописните пейзажи.

Тъй като "специалитетът" на хотела са прочутите природни горещи извори, които са заобиколени от изумителни гледки към местните планини.

Първоначално хотелът е създаден през 705 г. от Фудживара Махито, син на помощник на 38-ия император на Япония.

Оттогава през вековете хотелът е бил домакин на широк кръг от гости - от самураи и шогуни до политици и звезди от шоубизнеса.

Вие сте на ход - бихте ли го посетили още това лято?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?