.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Търси се веган, който да обикаля света и да опитва храна срещу 115 000 лева

Евгений Милов | преди 29 седмици
веган
Снимка: iStock
Има ли желаещи?

Ако сте веган, който иска да обикаля света, за да опитва храна, имаме перфектната работа за вас.

Става дума за обява на британската компания "Vibrant Vegan Co.", оглеждаща се за нов служител, който да обикаля света и да опитва храна - веганска, разбира се.

веган
Снимка: iStock

Заплащането също не е за пренебрегване - 55 000 британски паунда плюс всички разходи по пътуването, или това прави около 115 000 лева.

Сред дестинации, до които избраният ще пътува, са екзотични страни като Индия, Турция, Мексико, Китай и Япония.

веган
Снимка: iStock

Там новоназначеният служител на "Vibrant Vegan Co." ще трябва да опитва различни веган ястия (които не съдържат месо и никакви продукти от животински произход), като дава обратна връзка на компанията.

Подробности за обявата "Директор по вкуса" можете да видите в сайта на компанията. Само не бъдете фалшиви вегани като тази инфлуенсърка...

Веган инфлуенсърка с 3 млн. последователи в социалните мрежи беше хваната да яде рибаРибното фиаско на Йована Мендоса Айрес може да послужи за урок на всеки, решил да изкарва пари на гърба на останалите в Инстаграм
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?