.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Земята се нуждае от повече хора като Леонардо ди Каприо

Евгений Милов | преди 2 години
Леонардо ди Каприо
Снимка: Getty Images
Фондацията на актьора е дарила над 20 млн. долара за опазване на околната среда само през 2017-а

Фондацията на Леонардо ди Каприо е дарила над 20 млн. долара на повече от 100 организации по света за опазване на околната среда.

Леонардо ди Каприо само доказва, че Земята се нуждае от повече хора като него, тъй като "Leonardo DiCaprio Foundation" досега е дарила 80 млн. долара от основаването си през 1998 г.

Леонардо ди Каприо
Снимка: Getty Images

Актьорът призова по време на конференция в университета Йейл хората да гласуват на изборите за кандидати, които взимат на сериозно климатичните промени и глобалното затопляне на планетата, както и да подкрепят компаниите, които произвеждат екологични продукти.

Холивудският актьор дълги години алармира за мерки срещу намаляване на зависимостта от петролната и въгледобивна индустрия, като изкопаемите горива останат в историята чрез по-широкото използване на възобновяеми енергийни източници.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?