.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10-те най-добри страни в света за баланс между работа/личен живот

Евгений Милов | преди 36 седмици
копенхаген, дания
Снимка: iStock
Скандинавските и прибалтийски държави окупират челната десетка

"InterNations" - най-голямата мрежа за работещи имигранти представи класация на 10-те страни в света, които предлагат най-добър баланс между работата и личния живот. Подреждането е съставено на базата на интервюта с близо 13 000 души, живеещи в 188 региона по света.

За хората, които са най-щастливи от съотношението между работата и личния живот, не работят кой знае колко по-малко, но качеството на живот извън работата очевидно значи повече, пишат от "Business Insider UK". 

По време на изследването експертите от "InterNations" са установили, че страните с най-лош баланс между работата и личния живот са Хонконг, Гърция, Италия, Кувейт и Япония

Но ето как изглежда Топ 10 на най-добрите страни за баланс между работата и личния живот, както и броя на часовете, които служителите прекарват на работа - скандинавските и прибалтийски държави окупират челната десетка.

10. Малта - 43,9 часа седмично.

9. Оман - 43,5 часа седмично. 

8. Холандия - 42 часа седмично. 

7. Коста Рика - 44,3 часа седмично. 

5. Нова Зеландия - 42,3 часа седмично. 

4. Чехия - 44,9 часа седмично. 

3. Норвегия - 42,9 часа седмично. 

2. Бахрейн - 42,9 часа седмично. 

1. Дания - 39,7 часа седмично.

Не пропускайте да видите къде се намира София в класацията за градовете по света, където хората работят по-малко и получават повече:

Топ 15 на градовете по света, където хората работят по-малко и получават повечеЕвропейските столици доминират класацията, Люксембург е номер едно
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?