.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Андрю Тарусов рисува "Дисни" герои в стила на Тим Бъртън

Евгений Милов | преди 1 година
Instagram/askandy
Снимка: Instagram/askandy
Снежанка е изобразена като зла вещица, например

Виждали сме безброй артистични интерпретации на емблематичните персонажи на "Дисни", но този път руският художник и аниматор Андрю Тарусов подхожда малко по-зловещо…

Какво ще стане, ако Тим Бъртън режисира всички анимационни филми на "Дисни"? Илюстрациите на Тарусов са всичко, което трябва да видите в отговор на въпроса, превръщайки чаровните приказни герои в зловещи версии на предишното си аз. 

Станете принцеса на плажа с тези бански костюми, вдъхновени от "Дисни"Малката русалка, Пепеляшка, Покахонтас... Коя искате да бъдете?

Снежанка е изобразена като зла вещица, например. Ярките и жизнерадостни цветове, познати от филмите на "Дисни", тук са придобили тъмни, приглушени, мъгляви и зловещи нюанси. А персонажите често имат зобмиран вид.

Как биха изглеждали принцесите на "Дисни" като истински жениТози финландски художник прави "по-реални" приказните героини

Тарусов обаче не иска да ужасява никого с илюстрациите си, а просто да почете емблематичния стил на Тим Бъртън. Получило му се е добре, вижте следващите илюстрации в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?