Попадайки на последната снимка, която певицата Поли Генова сподели с феновете си в Инстаграм, ни хрумна идеята за по-обширна тема – къде пътешестват и приключенстват бебетата на българските звезди.

Даниел – 6-месечният син на Поли, вече е достатъчно голям да се вози в количка за пораснали и да разучава красиви дестинации в Европа. В момента изпълнителката на If Love Was A Crime e в унгарската столица Будапеща.

"Някой май вече е достатъчно голям, за да се вози в количка за пораснали и да покорява света! И така, първа спирка: #Budapest (там където започна всичко)", написа Поли към снимката.

9-месечната дъщеричка на Орлин Павлов обича морето. Затова и последната пътешественическа снимка на сладката Елизабет е именно от място, на което има пясък и сини море и небе.

Актрисата и певица Мона Гочев пък сподели своите изживявания на море с бебе.

„Пясъчни памперси, мокри морски дрехи, безсънни нощи и ставане в 5:30 с петела в съседния двор... истинска романтика! Истината е, че където и да сте с вашето дете - то просто има нужда от грижи, внимание и любов“, написа Мона към морска снимка, на която се вижда и 8-месечният Никола.

Преди това майка и син бяха и на язовир Батак.

Мис България 2009 Антония Петрова беше със семейството си на почивка в Гърция и сподели снимки от ваканцията. 8-месечният Благовест се вижда на почти всички фотоси.

А знаете ли кой е личният шофьор на Мария Илиева по време на турнето й „Всичко - най-доброто от Мария Илиева"? Синът й Александър, който е на година и 8 месеца, с радост се качва зад волана на автомобила на певицата, готов за път.