Планиране на графици за ваканции, проекти и координиране на бюджети – това правят бизнесмените в началото на есента. Как можем да сме сигурни, че плановете ще се осъществят и ще се одобряват от първия път?

Отговорът е лесен. Плановете трябва да се изграждат и излагат на показ, когато астрологичната обстановка благоприятства това, според бизнес астролози. 

В периода до 10 ноември съдбата благоприятства различни бизнес възможности. Много от тях са финансово ориентирани, а всяка дума е като магнит към реалността. Можете да използвате това време, за да убедите някого, че сте прави, за нещо, което ви вълнува. Трябва обаче да внимавате за:

  • Може да почувствате същото влияние върху себе си;
  • Висок риск от конфликти с вашите началници, с изключение на следните периоди от време: от 26 октомври до 1 ноември и около лунното затъмнение.

Нестандартен период за всички – от 3 до 7 ноември. Странно и необичайно държание на хората. 8 и 9 ноември обаче са дни, през които можете се споразумеете за нещо голямо.

От 11 ноември до 1 декември – обмисляме планове. Нормално за периода е да се губите в плановото многообразие, скачайки от една идея към друга. Поради това има голям риск да не намерите на окончателно решение.  За да намалите тази вероятност, четете книги на чужд език –  това ще ви помогне да се концентрирате. По това време основният аргумент при убеждаването на партньор е красотата, удоволствието и балансът на интересите.

От 2 декември – мисълта ви започва да тече разумно и структурирано. Когато е възможно, не забравяйте да говорите на глас за бизнес положението и вашият план – независимо дали на работа или у дома. От 2 до 10 декември, дните са идеални за защита на позицията ви. Формулирайте идеята си ясно, логично, изгодно и компетентно и тогава успехът ви е гарантиран. Препоръчително е да завършите планирането до 12 декември! Вижте защо във видеото по-горе.