Вижте какво може да очаквате от всеки зодиакален знак по празниците в сексуално отношение...


ОВЕН
Жената, родена в Овен е привързана към строги принципи и на моменти е прекалено упорита и инатлива. Тези качества се отнасят и за нейната сексуалност. Егоист е в отношенията си с мъжете и предпочита да намери "идеалния" според нея партньор. Тя обича силните партньори, но не е от жените, които се подчиняват в леглото. Не винаги получава пълно удовлетворение от секса, но може да достави незабравимо удоволствие на избраника си.
Мъжът, роден в Овен притежава силен и властен характер. За да постигне целите си е способен на всякакви хитрости и коварства. В интимността е груб и невъздържан и изисква постоянни възторжени хвалебствия за своите сексуални възможности. Успокоява се и престава да бъде агресивен в леглото едва когато създаде семейство.
Отлична сексуална съвместимост съществува между Овен и  Стрелеца, Лъва, Близнаците.
Умерени са сексуалните им отношения  с  Дева, Телец, Везни.
Трудности в сексуалните отношения са възможни меду Овен и Рак, Козирог, Риби, Скорпион.

  • Игнажден – важно е кой ще влезе пръв в дома ви
  • Игнажденски колачета
  • Кои заболявания можем да провокираме от преяждане
  • Честита Нова Година!
  • Танците - част от Новогодишния празник
  • Баницата разточи и късмет от LadyZone вземи
  • 5 щури места за посрещане на Новата година
  • 4 златни правилата за новогодишния грим
  • Разтоварване след празничните трапези
  • Щастливият сезон на детските подаръци – част 2

ТЕЛЕЦ
Жената родена в Телец е очарователна, излъчваща еротика, но и безкрайно капризна. Около нея винаги кръжат впечатляващи и замогни обожатели и е обградена от красиви вещи, тоалети и бижута. Мъжете я предпочитат, защото с лекота намира общ език с тях, а и е прекрасна сексуална партньорка, която доставя на партньор си незабравими удоволствия. За съжаление е непостоянна и често сменя партньорите си, дори и когато е семейна. Внимавайте, скъпи мъже - тя е в състояние да ви разори!
Мъжът роден в Телец е привлекателен и предпочитан за семеен живот. Притежават ярко изразено чувство за собствено достойнство. В леглото не се стреми към лидерство и не подчинява партньорката си на своите желания. Много е ревнив. Ето защо винаги избира партньорката си сам, без да се повлиява от странично мнение. Дълго съхранява своята отлична физическа форма и сексуална активност. В семейството е щастлив, ако жената до него ги превърна в такъв.
Отлична сексуална съвместимост съществува между Телец и  Козирог, Рак, Дева и Риби.
Умерени сексуални отношения Телецът има с Близнаци
Трудности в сексуалните отношения може да визникнат между Телец с  Лъв, Водолей, Скорпион, Овен.


БЛИЗНАЦИ
Жената, родена в Близнаци е общителна, разностранна, с лек характер.  За съжаление тези качества й пречат в интимните отношения и секса.  За нея е важно партньорът й да притежава нейните качества, но не е лесно да го открие. В повечето случаи на сексуална връзка огънят на нейните чувства не успява да се разпали. Има много извънбрачни връзки, от които се стреми да получи чисто физическо удовлетворение. Срещне ли подходящия партньор, та е неузнаваема и обещава истинска наслада, а в брака се радва на щастие.
Мъжът, роден в Близнаци е талантлива, творческа личност. Цени женската красота и еротиката в отношенията, но самия той не е сред най-даровитите и умели в секса. Обикновено той ласкае партньорката си с комплименти за нейната неустоимост, за да стигнат до интимност, но това я разочарова. Той се нуждае от жена, която да го хвали и да е негова сянка при проява на неговите дарби, като ако са заедно и  в семейния живот, той я превръща в своя муза.
Отлична е сексуалната съвместимост на Близнаци с Лъв, Блазница, Водолей и Везни.
Умерена е сексуалната съвместимост на Близнаци с  Телец.
Трудности в сексуалните отношения Близнаци имат със Стрелец, Риби и Дева.


РАК
Жената, родена в Рак е изключително чувствена и лъхаща еротика. Може да изпита невероятно чувствено удоволствие по време на секса и винаги се стреми към това, но самата тя възприема своята сексуалност като слабост, която предпочита да прикрива от околните. След като създаде сексуални отношения тя започва съзнателно да избягва партньора си. Ако обаче той е грижовен и се отнася към нея с уважение, сексът между двамата е удивително изпълнено с наслада изживяване. Мъжът е длъжен да се принесе в жертва на любимата си жена родена в Рак.
Мъжът, роден в Рак е жесток в личните отношения, лишен от състрадателност и съжаление, да не говорим за съпричастност. Ако жена веднъж е била с мъж Рак тя избягва представителите на този знак, не че тях ги интересува. В леглото този мъж е груб, циничен, раздразнителен, стремящ се да достави удоволствие най-вече на себе си. Предпочита и грубия, садистичен секс, затова и партньорката му трябва да е такива предпочитания. Страхува се да създаде семейство, защото го възприема като окови, но ако това се случи е приемлив съпруг и баща.
Отлична е сексуалната съвместимост на Рака е с родените в Телец и Скорпион.  
Умерени сексуални отношения създава Лъва с Риби, Близнаци и Дева.
Трудности в сексуалните отношения съществуват между Лъва с Козирог и Везни.


ЛЪВ
Жената, родена в Лъв, е изключително чаровна и привлекателна и може да омае всеки мъж, така да му завърти главата, че никога да не я забрави, дори и да е прекалено консервативен и недостъпен. Въпреки това темперамента й не е огнен, защото е по-скоро пресметлива и хладнокръвна, което обяснява до някъде нейната фригидност и липса на интерес към секса. Това се усеща и от партньора и в леглото. Жената Лъв обича семейния живот, добра съпруга, майка и домакиня е, затова може да бъде с партньор, който също да не е с прекалено изявена сексуалност. Струва ви се странно, нали?
Мъжът, роден в Лъв прави впечатление на уверен и добронамерен, но в действителност е много слаб като характер. Роден да бъде победител, той се нуждае от похвали и изпитва ужас от насмешката на околните. Постоянно доказва своята пълноценност в сексуално отношение и заради това е способен на много любовни авантюри. Само ако има до себе си жена, която да го ласкае, да е грижовна и да му дарява увереност, че е неотразим, той може да бъде  любещ съпруг, всеотдаен любовник и добър баща.
Отлични сексуални отношения Лъвът може да има с Везни, Стрелец и Близнаци.
Умерени сексуални отношения съществуват между Лъв и родените в Дева, Козирог, Скорпион.  
Трудни са сексуалните отношения на Лъва с Водолей, Телец.


ДЕВА
Жената, родена в Дева излъчва мекота и женственост. Тя е привлекателна, красива, нежна и със силно еротично излъчване. С приятен характер, никога не използва мъжете за користни цели. Не е способна да се отдава на необуздани страсти в леглото, на бурни чувства, които биха могли да изплащат и прогонят партньора й. Обича ласките и нежността, чрез които дарява на избраника си невероятни сексуални изживявания. Тя е създадена за семейство, а мъжът до нея в един момент осъзнава какво получава в интимността и остава завинаги с нея като верен и предан съпруг.
Мъжът, роден в Дева е целеустремен, но и много затворен в себе си. Обича реда и в работата и в отношенията и в сексуалния си живот. Винаги се стреми към ясни и чисти отношения, без усложнения, но точно това често е причина за проблеми във връзките му с жените. Влюбчив е и е чудесен в леглото, а еротиката която излъчва и сексуалният му потенциал е много висок. Затова може да задоволи и най-взискателната жена. Може да бъде спечелен с вярност, а предателството и изневярата го превръщат в жесток и отмъстителен. ще е щастлив в брака, ако жената до него му дарява внимание и загриженост.
Отлична сексуална съвместимост имат Девата и Лъва.
Умерени сексуални отношения Девата може да има с Риби, Водолей и Дева.
Трудности в сексуалните отношения съществуват между Девата със  Скорпион, Телец, Овен, Везни.


ВЕЗНИ
Жената родена във Везни е създадена да излъчва еротика и сексапил. Притежава завиден темперамент и често се събужда в нечие легло, без да знае как се е озовала там. В живота й секса заема важно място, а в отношенията с мъжете е силна, властна и устремена да ги подчини на своята воля. От секса тя не очаква само физическо удовлетворение, а иска да бъде любима и обожавана, за да допусне мъжа напълно до себе си. Тогава се променя до неузнаваемост и превръща истимните си отношения в пълноценни и незабравими.
Мъжът, роден във Везни е изключително противоречив като характер. От една страна е общителен, радва се на обичта на хората, но от друга неговото силно еротично излъчване е причина непрекъснато да се стреми към сексуални удоволствия и за да задоволи мъчителната си жажда за женско присъствие. Ако не постигне това той живее в постоянна нервна превъзбуда и желанието за секс замъглява всички други цели в живота му. Ако е създал семейство и не е попаднал на подходящата сексуална партньорка, той се отдава на безразборни връзки само и само да удовлетвори похотта си. Животът му ще е щастлив ако има до себе си жена със същите еротични наклонности и сексуални потребности.
Отлична сексуална съвместимост съществува между Везни и Лъв, Близнаци, Стрелец, Овен и Водолей.
Умерени сексуални отношения съществуват между Везни и Козирог, Рак, Телец.
Трудности в сексуалните отношенията Везните имат с родените в Риби.


СКОРПИОН
Жената, родена в Скорпион прави впечатления със своята енергичност, привлекателност и интелект. Създадена е за секс и рано започва своя полов живот. Целият й живот е подчинен на едно желание - да изпитва сексуално удовлетворение. Мъжете трудно могат да я подминат незабелязано. Опознаят ли я те сякаш полудяват. В леглото тя е агресивна и въпреки това прекрасна. Сексът с нея не може да бъде забравен и мъжете я възприемат като свой идеал. Учи ги на сексуални похвати и ги привързва още повече към себе си. Ако само веднъж мъж е бил с жена Скорпион в леглото и е изпитал върховно блаженство, той винаги се стреми към нея, с риск да пожертва кариерата, живота си, а ако е създал семейство, с готовност жертва  и него.
Можът, роден в Скорпион е непредсказуем в постъпките си. Умее да играе роли според целите, които си е поставил. Търсен е за любовник, защото е и добър слушател. Въпреки това не е лесно да бъде спечелен от жена, защото държи и на личната си свобода. Успее ли да завладее сърцето на силна, интелигентна и независима жена, интимността с него е незабравимо изживяване, а той изпитва удовлетворение от победата си и награждава жената, която е избрал с чувствен и изискан секс. Не е създаден за семеен живот.
Отлични сексуални отношения съществуват между Скорпион и Риби, Дева, Козирог, Рак.
Умерени сексуални отношения съществуват между Скорпиона и Везните.
Трудни сексуални отношения съществуват между Скорпиона и Овена, Стрелеца, Водолея, Лъва.


СТРЕЛЕЦ
Жената, родена в Стрелец е изключително очарователна и привлекателна, чувствена и капризна. Тя не крие тези свои качества, но въпреки това си остава притегателна сила за мъжете. Притежава мощно еротично излъчване, способност да изпитва чувствена наслада и да се остави изцяло на страстта си и на тази на своя партньор. Мъжете трудно се отказват от жената Стрелец, въпреки че е в състояние да ги разори, ако решат да задоволяват прищявките й. Уви- тя е непостоянна в своите интимни връзки и често сменя партньорите си дори и когато е създала семейство.
Мъжът, роден в Стрелец е самоуверен и успяващ. Типично за него е галантното му отношение към жените и умението да ги уважава и да им го доказва. Той е страстен любовник и страстта му се предава задължително на неговата партньорка. В леглото двамата са равни. Няма навика да властва над нея. Трудно се поддава на женски хитрини и избира сам партньорките си. Ако има до себе си чувствена, искрена и чаровна жена, той е щастлив и в брака.
Отлични сексуални отношения съществуват между Стрелеца и Риби, Дева, Козирог, Рак.
Умерено сексуални отношения съществуват между Стрелеца и Близнаците.
Трудни сексуални отношения съществуват между Стрелеца и Лъв, Водолей, Овен и Скорпион.


КОЗИРОГ
Жената, родена в Козирог,  непрекъснато е изтъкана от  вътрешни противоречия. Както има различни желания, така изобщо не успява да получи удовлетворение. Тя е умерено темпераментна, влюбчива и притежава сексуално излъчване, но не показва тези свои качества, защото държи на приличието и изискванията на обществото, за да не бъде сочена с пръст като различна. Ако не успее да даде израз на своята страст тя се превръща в изпълнена с комплекси жена. Ако не свали бариерите, които сама си поставя, за да покаже колко е добродетелна, тя рискува да отблъсне мъжете, но заради нейната дремеща сексуалност в неочакван момент решава да ги прескочи и през глава се хвърля в любовно приключение и изтощителен секс. Заради тази момента необузданост, дори и когато е семейна често слага рога на своя съпруг.
Мъжът, роден в Козирог винаги е наясно,  че иска много от живота, има цели и върви по пътя си. Има успех сред жените, но в никакъв случай не е женкар. Изпитва привличане и страст предимно към жените, които уважава. Сексът с него е обвързан и с чувства, които привличат жената. Но едно негово качество му пречи в интимността - той не обича да споделя какво изпитва в сексуалните мигове, което може да отблъсне жената до него, ако тя самата не е изпитала удовлетворение. Затова и трудно задържа интимните си партньорки. Трудно създава семейство, но ако той сам е взел това решение е добър съпруг.
Отлични сексуални отношения съществуват между Козирога и Риби, Стрелец, Скорпион и Телец.
Умерени сексуални отношения съществуват между Козирога и Везни, Овен и Рак.
Трудности в сексуалните отношения са възможни между Козирога с Лъв и Водолей.


ВОДОЛЕЙ
Жената, родена във Водолей е преди всичко привлекателна, умна и общителна. Има много приятели и умее да посреща гости. В любовната игра не се отличава с разнообразие, защото обича и в секса да е умерена. Мъжете очакват от нея чувственост, но всъщност ще ги изненадат идеално чисти чаршафи, подредена спалня, без взрив от бурен темперамент. Не й е позната еротичната наслада. Ще бъде щастлива в интимните мигове, ако нейният партньор не предявява нараняващи я сексуални претенции. Отлична съпруга е, защото освен умерен секс тя дарява и разбиране и грижи и внимание.
Мъжът, роден във Водолей е изключително разпилян в безброй цели и много талантлив, ако не го обземе мързел в даден момент от живота му и не провали мечтите и плановете си. Добър приятел и готов да помогне, той не се слави с темперамент, а сексът не е най-важното нещо в живота му. Затова е доволен и на не така чести интимни изживявания, които може да са и по-чести, ако е с жена, излъчваща привлекателност и интелект, но която няма да го спечели с уменията си в леглото. В секса той е винаги в ролята на подчинения. Най-добре е за него да има до себе си жена, която също не е така темпераментна в сексуално отношение. Верен е и не изневерява.
Отлични сексуални отношения съществуват между Водолея и Стрелец, Близнаци и Везни.
Умерени сексуални отношения съществуват между Водолея с Дева, Овен, Рак.
Трудности в сексуалните отношения съществуват между Водолея и Телец, Скорпион, Козирог и Лъв.


РИБИ
Жената, родена в Риби е преди всичко романтичка. Обича изкуството и се стреми да се движи в тези среди. Не притежава силно еротично излъчване, а в интимния живот и секса предпочита да усеща обожанието на партньора си и да се отдава на любовни игри. Способна е да идеализира партньора си, да го превърне в своя принц от приказките, но и това не й помага да изпита удовлетворение в секса. Предпочита партньорът й да посипе спалнята с розови листенца и да запали ароматни свещи, но когато стигнат до интимна близост неочаквано се размечтава и с това да го отблъсне. Дори не се сеща да дали с ласки любимия. Затова разделят ли се той не се връща никога обратно. В семейния живот е непостоянна и изневерява, въпреки че и сама не може да си отговори защо.
Мъжът, роден в Риби притежава богата душевност и чувственост, а еротиката и сексът заемат голямо място в живота му. Неговият сексапил възбужда жените, а той им доставя истинска наслада. Готов е да прекрати отношенията си с жена, която иска взаимно да споделят тайните си. Не говори за интимните си връзки и не споделя с никого за сексуалния си живот, дори и с най-близките си хора. Наслаждава се сам на победите си в интимните отношения и "колекционира" сексуални изживявания с една или с много жени. В един момент създава семейство, но една когато е съзрял за тези отговорности.
Отлични сексуални отношения съществуват между Рибите и Телец, Скорпион, Дева, Козирог и Рак.
Умерени сексуални отношения съществуват между Рибите и Близнаци.
Трудности в сексуалните отношения съществуват между Рибите с Овен и Лъв.