.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо спането в общо легло е вредно за красотата

Евгений Милов | преди 1 година
Спане
Ето защо често сутрин сте без свеж вид!

Спането с половинката в общо легло често прекъсва и нарушавава съня и може да предизвика редица здравословни проблеми като повишен риск от депресия, болести на сърцето, инсулт и… лош вид на кожата.

Екпертът д-р Нерина Рамлахан препоръчва двойки с проблеми в съня да нощуват в отделни стаи, ако искат да се насладят на здравословна почивка.

Според нея "съвместимите партньори в съня" са рядко срещан вид, а в подкрепа на думите й около 1/3 от британците споделят, че изпитват смущения в съня заради партньорите си и не се наспиват добре.

Спане

Недоспиването се отразявало зле и на кожата, сочи изследване на University Hospital Case Medical Centre в Охайо – хората с проблемен сън губят 30% повече вода от кожата при излагане на UV лъчи, възстановяват се по-трудно след слънчеви изгаряния, изглеждат два пъти по-състарени и имат повече бръчки.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?