.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

На обяд в... Добро

Васил Богданов | преди 5 седмици
Снимка: LadyZone.bg
Споделяме впечатленията си от ресторантите, които посещаваме

Дворът на ресторант „Добро” (Парчевич 33, пряка в пешеходната зона на Витошка) се използва целогодишно благодарение на лекия покрив и преградите от найлон. Недостатък на това пространство е, че на обяд се изпълва с пушещи хора и се задимява леко. Ако търсите спокойствие и по-чист въздух, седнете в самата сграда.

От обедното меню си избрах агнешка супа (3,10 лв.) и боб яхния (3,90). Донесоха ми ги едновременно, което е странно за заведение, където крем карамелът (1,80) идва с листо мента и лъжичка, която е специално за този десерт. Агнешката супа бе много добра (телешкото варено тук също е отлично), а бобът – по-скоро безличен. Добро впечатление прави комплиментът от заведението – черен хляб с разядка. Още повече, че в много ресторанти човек не може да получи черен хляб дори и срещу заплащане.

Накрая обръщайте внимание на сметката, защото някои цени в нея са нагоре спрямо обявените, а други надолу. Крайният баланс не бе в моя полза, но не го дискутирах със сервитьора. Така или иначе, с бакшиша всичко бе 10 лева.

Другият ресторант „Добро” е в парка „Заимов”.

На обяд в... La CampanellaСподеляме впечатленията си от ресторантите, които посещаваме
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите