.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ще празнувате ли Деня на голото градинарство?

Евгений Милов | преди 50 седмици
Снимка: iStock
Само питаме :)

Денят на градинаря се празнува на 1 август. Но за всички, на които им се празнува в градината още утре, знайте че Денят на голото градинарство се отбелязва тази година на 6 май.

Градинарствайте голи на 6 майДенят на голото градинарство е тази събота!

Голотата отдавна не е табу за никого, сексуалната революция отдавна извървя своя път в историята. Консервативни ли са обаче все още обществото ни и светът, в който живеем?

гола жена градина
Снимка: iStock

Едва ли, сексуалната идентичност и голотата на тялото занимават умовете на човечеството от хилядолетия,  а един от горещите трендове на годината в Инстаграм се оказа снимането на красиви голи дупета сред разкошни природни пейзажи.

Голо дупе сред природата – новата Инстаграм манияСнимките на прелестни дупета сред красиви пейзажи са новият тренд!

Утре е Световният ден на голото градинарство, който се празнува по традиция всяка първа събота на май от 2005 г. Но след като съществуват плажове за нудисти и Световен ден на голото колоездене, защо не?

Колко слънце дневно осигурява нужната доза витамин DПрез различните сезони, разбира се

Ползите са неоспорими – отдих сред природата, привлекателен загар без разлика в тена и много витамин D за цялото тяло. Ще успее ли да се превърне отбелязването на натуралистичния празник в сензация за социалните мрежи? И един последен въпрос – ще посрещнете ли първата майска събота голи в двора?

гола жена градина
Снимка: iStock
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите