Мисъл на деня

Никога нямаше да се научим на смелост и търпение, ...

 
 

Рибена кост - на "водопад"

Рибената кост и плитките си остават все така модерни, независимо от застудяването навън. Ето как да си направите една много интересна прическа вкъщи...
 
  • 1170
  • 3
  • 1
    0

Тази рибена кост изглежда сложна, но когато се пробвате да я направите, ще разберете, че действието, с което се постига е много просто и веднъж свикнали с него, няма да имате никакви проблеми. Имайте предвид, че в нашия случай сме я сплели по-близо до темето, но същата техника може да се ползва, за да си спретнете небрежна рибена кост даже и по средата на дължината. Готиното е, че "водопадената" рибена кост не е само за дълги коси - дори и да сте с по-къса, пак стои добре.

Ето как става стъпка по стъпка:

Първо: Вземете част от косата и разделете на три части - както правите за нормална рибена кост. След това сплетете веднъж - ето така:

Снимка: LadyZone.bg
След това вземете кичур коса от горната част на главата и добавете към кичура, който след преплитането ще мине отдолу. Ето така:

Снимка: LadyZone.bg
Отделете въпросния кичур с "добавена сойност" - подайте го на човека, на когото го правите или го защипете с нещо, така че да не се смесва с останалата ви коса. За да попълните "дупката" (винаги трябва да плетете с три кичура, а след отделянето на този, ще са ви останали два) - вземете нов кичур коса от долната част на главата (под новозараждащата се рибена кост).
Снимка: LadyZone.bg
След това повторете упражнението - добавете кичур от горната част (над рибената кост), преплетете и отделете. Вземете коса от долу, преплетете и... същото отново. Получава се това:
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Снимка: LadyZone.bg
Можете да импровизирате - да сплетете до средата на главата ви и да завършите с плитка (обикновена), която да пада свободно. Опитайте и да направите две, започващи отпред и ги съберете заедно отзад на тила. Можете да плетете и от дясната страна на главата, чааак до другата. Какво ще изберете - зависи изцяло от вас и вашето въображение. От нас само техниката. Успех!
Снимка: LadyZone.bg
(Ако искате да разгледате по-подробно - разцъкайте снимките горе)

коментари: 3
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за ...

Топ предложения