Мисъл на деня

Повечето хора не желаят истински да бъдат ...

 
 

Рибена кост - на "водопад"

Рибената кост и плитките си остават все така модерни, независимо от застудяването навън. Ето как да си направите една много интересна прическа вкъщи...
 
  • 1241
  • 3
  • 1
    0

Тази рибена кост изглежда сложна, но когато се пробвате да я направите, ще разберете, че действието, с което се постига е много просто и веднъж свикнали с него, няма да имате никакви проблеми. Имайте предвид, че в нашия случай сме я сплели по-близо до темето, но същата техника може да се ползва, за да си спретнете небрежна рибена кост даже и по средата на дължината. Готиното е, че "водопадената" рибена кост не е само за дълги коси - дори и да сте с по-къса, пак стои добре.

Ето как става стъпка по стъпка:

Първо: Вземете част от косата и разделете на три части - както правите за нормална рибена кост. След това сплетете веднъж - ето така:

Снимка: LadyZone.bg
След това вземете кичур коса от горната част на главата и добавете към кичура, който след преплитането ще мине отдолу. Ето така:

Снимка: LadyZone.bg
Отделете въпросния кичур с "добавена сойност" - подайте го на човека, на когото го правите или го защипете с нещо, така че да не се смесва с останалата ви коса. За да попълните "дупката" (винаги трябва да плетете с три кичура, а след отделянето на този, ще са ви останали два) - вземете нов кичур коса от долната част на главата (под новозараждащата се рибена кост).
Снимка: LadyZone.bg
След това повторете упражнението - добавете кичур от горната част (над рибената кост), преплетете и отделете. Вземете коса от долу, преплетете и... същото отново. Получава се това:
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Снимка: LadyZone.bg
Можете да импровизирате - да сплетете до средата на главата ви и да завършите с плитка (обикновена), която да пада свободно. Опитайте и да направите две, започващи отпред и ги съберете заедно отзад на тила. Можете да плетете и от дясната страна на главата, чааак до другата. Какво ще изберете - зависи изцяло от вас и вашето въображение. От нас само техниката. Успех!
Снимка: LadyZone.bg
(Ако искате да разгледате по-подробно - разцъкайте снимките горе)

коментари: 3
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Изпрати
 
Хороскоп
  • Овен
    aries Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас.

Топ предложения