.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Празнувайте Деня на щастието!

Евгений Милов | преди 51 седмици
щастлива жена
Снимка: iStock
Стремете се към щастие!

Днес отбелязваме Международния ден на щастието, чийто стремеж е заложен като фундаментална цел на човечеството съгласно резолюция на ООН от 2012 г. А сега – да празнуваме светлия 20 март с най-щастливите статии в LadyZone!

Ошо: Тъгата дава дълбочина, щастието - височина15 от най-силните му фрази, които ще ви накарат да усетите красотата и дълбочината на живота 10-те най-щастливи страни в светаНай-блажените места на Земята си заслужават ваканцията!Тайната на щастието според най-големите философиБъдете щастливи!Бутан, Раят на ЗемятаНация, която измерва своя напредък чрез Брутно национално щастиеТайната на датчаните за щастлив живот"Малък наръчник по хюга" е красиво практическо ръководство за постигане на уют, близост с любимите хора и щастие от животаТоп 10 неща, които правят жените щастливиИма цели 5 неща, които жените предпочитат пред секса!Кои храни ни прави по-щастливиКонсумирайте жълти храни25 Буда мъдрости, които ще ви върнат душевния мирНяма път към щастието. Щастието е пътятМисия щастие - да увеличим естествено нивата на допамин Има много начини за увеличаване на неговите нива, но сред тях са и такива, които сериозно могат да навредят на здравето – никотин, алкохол, кофеин, кокаин, хероин и др. За щастие съществуват и естествени начини, които допринасят за повишаване на неговите нива.12 неща, които да си повтаряте всеки ден, за да бъдете щастливиНяма да успееш само ако се откажеш
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Били ли сте жертва на сексуално насилие?