.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Празнувайте Деня на щастието!

Евгений Милов | преди 34 седмици
щастлива жена
Снимка: iStock
Стремете се към щастие!

Днес отбелязваме Международния ден на щастието, чийто стремеж е заложен като фундаментална цел на човечеството съгласно резолюция на ООН от 2012 г. А сега – да празнуваме светлия 20 март с най-щастливите статии в LadyZone!

3 ритуала, които ще ви направят щастливиЕто как да задействате възходящата спирала на щастието в живота си!Ошо: Тъгата дава дълбочина, щастието - височина15 от най-силните му фрази, които ще ви накарат да усетите красотата и дълбочината на живота 10-те най-щастливи страни в светаНай-блажените места на Земята си заслужават ваканцията!Тайната на щастието според най-големите философиБъдете щастливи!Бутан, Раят на ЗемятаНация, която измерва своя напредък чрез Брутно национално щастиеТайната на датчаните за щастлив живот"Малък наръчник по хюга" е красиво практическо ръководство за постигане на уют, близост с любимите хора и щастие от животаТоп 10 неща, които правят жените щастливиИма цели 5 неща, които жените предпочитат пред секса!Кои храни ни прави по-щастливиКонсумирайте жълти храни!25 Буда мъдрости, които ще ви върнат душевния мирЩастието не зависи от това, което имаш или това, което си. Щастието зависи само от това какво мислиш. Няма път към щастието – щастието е самият път.Мисия щастие - да увеличим естествено нивата на допамин Има много начини за увеличаване на неговите нива, но сред тях са и такива, които сериозно могат да навредят на здравето – никотин, алкохол, кофеин, кокаин, хероин и др. За щастие съществуват и естествени начини, които допринасят за повишаване на неговите нива.12 неща, които да си повтаряте всеки ден, за да бъдете щастливиНяма да успееш само ако се откажеш
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Слагате ли си противогрипни ваксини?