.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Разходете се из Шоколадовия музей

Евгений Милов | преди 1 година
Jacques Torres Chocolate
Снимка: Jacques Torres Chocolate
Ако сте фенове на шоколада, тази статия е само за вас!

Ако сте фенове на шоколада като нас, сигурно ще ви бъде любопитно да научите историята на кафявото изкушение, нали? Няма проблем, защото току-що отвори музей на шоколада, където шоколатиерът Жак Торес е готов да разкаже на всеки от посетителите любопитни факти за създаването на шоколада – от какаовите зърна, през шоколадовия ганаш, до трюфелите.

Яжте повече шоколад: 10 здравословни причиниИскате усмихнато бебе – яжте шоколад! Полезен е още за сърцето, кръвообращението, мозъка и...

Изложбата в музея Choco-Story в Ню Йорк на прочутия като "Mr. Chocolate" френски сладкар представя различни видове шоколади и инструменти за създаването им в историята още от цивилизацията на маите преди 5000 години, Ако сте сериозно заинтересувани, адресът е:

Jacques Torres Chocolate

Choco-Story NY 

350 Hudson St. 

New York, NY 10014 

United States

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?