Първият български аудиосериал - "P.S. Някой трябва да плати" - ще направи своята премиера през следващата седмица в София.

Събитието на 24 септември (вторник) от 19:00 часа в КЕВА на ул. "Г.С. Раковски" 114 ще срещне гостите с автора Богдан Русев и с гласа зад сериала - Павел Владимиров, които ще могат да опитат и коктейлите, които писателят е забъркал в своята екзотична история. 

Представянето на "P.S. Някой трябва да плати" ще бъде в рамките на специалната аудио-визуална изложба "Сцени, които оживяват" с акценти върху знакови моменти от сюжета. Изложбата ще е със свободен достъп за посетители до 29 септември в КЕВА.  

Първият български аудиосериал е оригинална, остроумна и екстремна история в стила на "Бандата на Оушън", поръсена с щедра доза "Мисията: невъзможна" и щипка от романите за Агент 007. 

"P.S. Някой трябва да плати" е част от постоянно разрастващото се портфолио на шведската платформа за аудио- и електронни книги "Storytel", в която до момента има над 600 български заглавия и повече от 50 000 на английски език.  

Тази година по покана на "Storytel" в България гостува световноизвестният руски фантаст Дмитрий Глуховски, който даде ексклузивно интервю за LadyZone: