.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трябва ли да слагаме шампоан на косата си по два пъти?

| преди 1 година
шампоан
Снимка: iStock

Колкото по-малко се мие косата, толкова по-малко ще трябва да я миете.

Колко пъти в седмицата трябва да миете косата си

Експертите твърдят, че често хората прекаляват с грижите за косата си. По този начин пренасищат косъма с масла, влага, хлор, силикони и други химикали.  Ако се избегне свръх стайлингът и ограничите употребата на продукти за коса, ще успеете да намалите и честотата на миене на косата.

Колко често трябва да миете къдравата коса

Трябва ли да слагаме шампоан по два пъти?

Когато миете косата си, уверете, се, че го правите добре. Важни са 3 основни неща:  шампоанът да е съобразен с нуждите на вашата коса, да я измивате 2 пъти и да миете в правилната посока. добре.

Първото нанасяне на шампоана премахва замърсяванията, а втората доза – третира косата и я повлиява според особеностите и силите на козметичния продукт. Ето защо е добре да нанасяте по шампоан по два пъти на косата си. Чистата коса се повлиява много по-лесно и може да очаквате много по-добри и видими резултати.

шампоан
Снимка: iStockПравилната посока на миене на косата следва нейния естествен растеж. Много хора навеждат глава и измиват косата си, докато тя виси към пода на банята. Това е грешен подход. Нанесете шампоан, масажирайте скалпа и косата и оставете течащата вода да отмие продукта, докато главата и косата ви са в естествената си позиция. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?