.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво си пожелава за 2013 г. най-сексапилната жена на планетата

LadyZone.bg | преди 4 години
бар рафаели
Снимка: facebook/Glamour Espana
И каква е равносметката й за отминаващата 2012-та

В края на 2012 година везните за израелския модел Бар Рафаели клонят към положителните изживявания, емоциите и ползотворната работа.

Когато една година отмине, винаги си казвам: „Виж ти, беше страхотна. Няма да мога да надмина себе си през следващата.” И винаги греша. Защото всяка следваща година е по-добра от предходната. Прекрасно е да се развиваш в кариерата и да създаваш нови неща”, заявява Бар за испанското издание на Glamour. Екзотичната хубавица ще краси декемврийската корица на списанието, както и част от вътрешните страници, където е поместено интервю с нея.

бар рафаели
Снимка: facebook/Glamour EspanaБар, която неотдавна беше обявена за най-сексапилната жена на планетата, е уверена, че 2012 година е най-успешната за нея до момента. За 2013 си пожелава по-малко работа, повече време за семейството и повече пътувания, но за удоволствие.

Надявам се да мога да се посветя на своята модна линия за бельо „Under me” и на новите идеи, които имам”, пожелава си израелската красавица.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Ще Ви хареса
Постите ли преди Великден?