.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ретрограден Марс в Плутон вещае скандали и гняв

LadyZone.bg | преди 1 година
марс
Снимка: iStock
Скандалджийската комбинация на двете мъжки планети е виновна за хаоса в ежедневието ви

Ако напоследък се чувствате гневни и раздразнителни, причината може да не е в предменструалния синдром или натовареността в офиса, а в Марс и Плутон.

4 начина да се справим с предменструалния синдромАко до този момент не сте го направили, сега е моментът да започнете да водите по-здравословен начин на живот

В момента двете планети оказват изключително влияние и провокират реакции от всякакво естество, предимно негативно. Всъщност големите небесни тела се нареждат така с една основна причина – да ни изпитат. Влиянието им е насочено най-вече към нашия разум, нерви, воля и устойчивост. Кога друг път ще ви се отвори възможност да проверите как реагирате и какъв е прагът на спокойствието ви, освен в ситуация, в която сте подложени на сериозно напрежение? Затова не гледайте на влиянието на планетите в момента като на нещо негативно. Напротив - приемете го като предизвикателство към собствените ви сили. Използвайте ситуацията, за да се вгледате в себе си, да научите повече, да прецените нещата като страничен наблюдател. Това ще ви даде много полезна информация да продължите още по-добре напред, като по-силен, знаещ и умеещ човек.

Не се старайте обаче да станете по-добрата версия на самите себе си на всяка цена. Ако не се получи сега, ще има следващ път. Важно е да се научите да излизате от всяка ситуация с достойнство, независимо дали сте победител или победен.

Били ли сте жертва на сексуално насилие?